Βαζεις ενα ρολοι πανω στην εισοδο του λνβ να το βλεπεις. οπως γυρνουν οι δικτες του ρολογιου ειναι και η γωνια που δινεις στο λνβ.
Βαζεις ενα ρολοι πανω στην εισοδο του λνβ να το βλεπεις. οπως γυρνουν οι δικτες του ρολογιου ειναι και η γωνια που δινεις στο λνβ.
λιτος και ουσιαστικος..θενκς tseve!
παιδες απορια..
ξερουμε ποσο δενονται τα χερια με ενα μικρο πιατο..
εχω διαβασει σε καποιο μπλογκ(συγχωρεστε με δε θυμαμαι πιο πολλα) πως καταφερνουν παρακεντρες ληψεις με 65αρι με 2 και 3 lnb..και μαλιστα λεγαν πως με μικρο πιατο ειναι καλυτερες οι παρακεντρες σε μεγαλυτερες αποστασεις μοιρων..εχει λογικη αυτο παιδιαα..?ισχυει..?
Εχω το πιατο της Nova 65 ποντουσ και εχω 3 lnb 7E - 3.1E - 0.8W
Oσο μεγαλυτερο τοσο καλυτερο.
Έστω κι αν το καταφέρεις, δεν είναι σοβαρή λύση. Στην πρώτη ψιχάλα, αν οι δορυφόροι λήψης δεν έχουν την ευκολία των hotbird, το σήμα θα πάει περίπατο. Επιπλέον θα χρειαστούν lnb τύπου slim που είναι χειρότερα από τα κανονικά. Είμαι περίεργος να δω φωτογραφία πάντως...
Όχι, δεν ισχύει.
+100 σε οτι ειπε ο Σεραφειμ.
νταξει φωτογρ εχει πολλες γκουγκλ ετσι κι αλλιως.βεβαια φοτο δε μου λεει τιποτα.ο καθενας μπορει να τραβηξει μια με ενα καρο ματια πανω.αλλα δε ξερω κι εμενα μου φανηκε περιεργο.οσοι το καταφεραν ρισπεκτ...
παντως χωρις πλακα με τετοια διασταση μονο το καυτο το πουλι κατεβαινει ευκολα μου φαινεται..
Nova65 0.8W-3.1E-4.8E-7E.rar
Απλα μια δοκιμή.
Ωραία προσπάθεια!![]()