Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Page 3 of 46 FirstFirst 1234581328 ... LastLast
Results 21 to 30 of 454

Thread: Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας+Δορυφ/κά Νέα

Contributing Member
    Uploads
    0

Re: Εγκατάσταση Δορυφορικής kεραίας+Δορυφορικα νε&

Quote Originally Posted by kostastnt View Post
    Τον turksat θα τον βάλω στο δεύτερο μάλλον με τον hellas sat
    Κέντρο βάλε turksat.

2. Advertise Here
    VIP Member mile kristo's Avatar
    Uploads
    268

Εγκατάσταση Δορυφορικής kεραίας+Δορυφορικα νεα

Για τα παλιά θεματα εδώ

http://www.satsupreme.com/showthread...957;ε-945

Senior Member
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by Serafeim View Post
    Κέντρο βάλε turksat.

Ωραία!! Αλλά μάλλον θα φωνάξω τεχνικό με πεδιόμετρο γιατί θέλω να είναι τα πάντα ρυθμισμένα στο χιλιοστό και επειδή σκάλισαν τις κεραίες όταν βάζαν πισσόχαρτο μου τα χάλασαν απλά δεν βρήκα χρόνο να τα φτιάξω..

Αν υπάρχει και κανάς Θεσσαλονικιός που θέλει ένα μεροκάματο ας στείλει pm.. Προτιμώ από εδώ παρά, όποιον να'ναι..

Contributing Member kurt4000's Avatar
    Uploads
    2

Ωραία!! Αλλά μάλλον θα φωνάξω τεχνικό με πεδιόμετρο γιατί θέλω να είναι τα πάντα ρυθμισμένα στο χιλιοστό και επειδή σκάλισαν τις κεραίες όταν βάζαν πισσόχαρτο μου τα χάλασαν απλά δεν βρήκα χρόνο να τα φτιάξω..

Αν υπάρχει και κανάς Θεσσαλονικιός που θέλει ένα μεροκάματο ας στείλει pm.. Προτιμώ από εδώ παρά, όποιον να'ναι..
    θα Ερχομουν εγω ρε φιλαρακι να στο εκανα και δωρεαν(η μαλλον μια φραπεδια κερασμα στο πιατο πανω!) αλλα ειμαι εκτος ελλαδος εδω και καιρο,Χαιρομαι ομως που βλεπω να δινεις ενα μεροκατο σε καποιο χομπιστα που τα εχει πραγματικα αναγκη απο το να παρεις ενα μαστορα χαραμοφαη!

Senior Member
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by kurt4000 View Post
    θα Ερχομουν εγω ρε φιλαρακι να στο εκανα και δωρεαν(η μαλλον μια φραπεδια κερασμα στο πιατο πανω!) αλλα ειμαι εκτος ελλαδος εδω και καιρο,Χαιρομαι ομως που βλεπω να δινεις ενα μεροκατο σε καποιο χομπιστα που τα εχει πραγματικα αναγκη απο το να παρεις ενα μαστορα χαραμοφαη!
    χαχα, απλά όταν ήμουν μικρός και δεν ήξερα είχα μπλέξει με διάφορα λαμόγια και έτρωγα παπά.. Μου έχει τύχει παππούλης που επέμενε ότι με το χέρι τα πιάνει καλύτερα.. Φυσικά μετά γνώρισα και επαγγελματία με τον ακριβή όρο της λέξης που μου τα κεντράριζε 1 ώρα με το πεδιόμετρο και φυσικά έπαθα πλάκα πόσο δύσκολο ήταν να πας από το 95% στο 100% και οτί εκεί είναι η μαγκιά..

Και από την στιγμή που έτσι κι αλλιώς θα πληρώσω προτιμώ κάποιον που θα φάει τα λεφτά για το χόμπυ του και τον χαβάλε του με τα μπιμπλίκια που ασχολούμαστε εδώ :)

Τώρα σκέφτομαι και την λύση του positioner κτλ γιατί ίσως με συμφέρει πιο πολύ να το κάνω κινητό και να πιάνω τα πάντα.. 4 διπλά μάτια, 2 4άρια diseq βγαίνουν στο 100άρι με πράματα μέτρια προς σκατά.. Οπότε κοιτάω μην τυχόν και το κάνω κινητό αλλά φοβάμαι μην μου το φάνε εδώ στο κωλομέρος..

Contributing Member kurt4000's Avatar
    Uploads
    2

χαχα, απλά όταν ήμουν μικρός και δεν ήξερα είχα μπλέξει με διάφορα λαμόγια και έτρωγα παπά.. Μου έχει τύχει παππούλης που επέμενε ότι με το χέρι τα πιάνει καλύτερα.. Φυσικά μετά γνώρισα και επαγγελματία με τον ακριβή όρο της λέξης που μου τα κεντράριζε 1 ώρα με το πεδιόμετρο και φυσικά έπαθα πλάκα πόσο δύσκολο ήταν να πας από το 95% στο 100% και οτί εκεί είναι η μαγκιά..

Και από την στιγμή που έτσι κι αλλιώς θα πληρώσω προτιμώ κάποιον που θα φάει τα λεφτά για το χόμπυ του και τον χαβάλε του με τα μπιμπλίκια που ασχολούμαστε εδώ :)

Τώρα σκέφτομαι και την λύση του positioner κτλ γιατί ίσως με συμφέρει πιο πολύ να το κάνω κινητό και να πιάνω τα πάντα.. 4 διπλά μάτια, 2 4άρια diseq βγαίνουν στο 100άρι με πράματα μέτρια προς σκατά.. Οπότε κοιτάω μην τυχόν και το κάνω κινητό αλλά φοβάμαι μην μου το φάνε εδώ στο κωλομέρος..
    Σε μονοκατοικια βρισκεσαι?Κατω χαμηλα?Νομιζα εισαι σε οικοδομη αν ναι σιγουρα θα εχεις θεμα

Senior Member
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by kurt4000 View Post
    Σε μονοκατοικια βρισκεσαι?Κατω χαμηλα?Νομιζα εισαι σε οικοδομη αν ναι σιγουρα θα εχεις θεμα
    Οικοδομή είναι αλλά με πολλούς παρατρεχάμενους που στήνουν πιάτα για να πιάνουν προγράμμματα από άλλες χώρες.. Το 1 πιάτο είναι κολλημένο με σιδεροκόλληση σε μέταλλα της οικοδομής για να μην βγαίνει.. Άσε, σκατοκατάσταση..

Senior Member
    Uploads
    5

Κυκλοφορεί στο διαδίκτυο ένα απίστευτο πρόγραμμα για android που μπορεί να βοηθήσει στην εγκατάσταση δορυφορικού πιάτου (Χρησιμοποιεί το gps receiver του κινητού).
    Dishpointer Pro ......

Senior Member
    Uploads
    0

Υπάρχει και στο iphone πάνω από 2 χρόνια αλλά απλά σου δίνει μια ιδέα προς τα που είναι ο δορυφορός.. Σε καμία περίπτωση όμως δεν σε βοηθάει να κεντράρεις 100%.. Ίσως είμαι παράλογος που θέλω 100% αλλά αφού παλιά το κατάφερε τεχνικός, προτιμώ να επιμένω ότι το πιάτο πρέπει να στήνεται τέλεια!!

Αυτό το πρόγραμμα με βοήθησε στο χωριό που δεν είχε άλλο κανά πιάτο για να δω προς τα που είναι τα άλλα.. Σε πόλη το 99% των πιάτων χτυπάει hotbird :)

Senior Member
    Uploads
    1

Καλησπέρα. Μια ερώτηση θα ήθελα να κάνω. Με 1,20 πιάτο, και αν κεντράρω τον Astra 28.2, θα μπορώ να πιάσω καλά τον Hotbird παράκεντρα; Στον Πειραιά.

Page 3 of 46 FirstFirst 1234581328 ... LastLast
Advertise Here