kalimera andro1980
edo exo Keraia sti ELLADA me 5doriforous kai kentro ton 9E
IMG_20140929_085723[1].jpg
kai exo valei gia tin Broxei kai ta xionia kai einai mia xara
kalimera andro1980
edo exo Keraia sti ELLADA me 5doriforous kai kentro ton 9E
IMG_20140929_085723[1].jpg
kai exo valei gia tin Broxei kai ta xionia kai einai mia xara
Καλημερα!
Καλη φαση...τι διασταση το πιατο..?ποιο μερος ελλαδα..?τελικα ολα ειναι θεμα δοκιμων και πανω απο ολα υπομονης!
kalispera to proto einai Makedonia Florina to piato einai 1.40
kai edo tora sta XENA giati Zo ekso des to kai ayto me 8xdoriforous
edo ta piata einai 1.20 kai 90cm
IMG_20150105_142838.jpg
Πολυ καλη δουλεια..πραγματικα ανυπομονω να ξεκινησω παρακεντρες...
Kalo kouragio file mou![]()
Nα σαι καλα..ειναι ωραιο χομπι οποτε οκ!
Χαρα στο κουραγιο και στην υπομονη σου αδερφε.Εγω ειχα πριν καμια 15ετια ενα 90αρι με 2 lnb για Hotbird,Astra στο πατρικο μου στην Καλαμαρια.Μεσα σ ενα χρονο το ξηλωσα κι εβαλα 1,40 κινητο και βρηκα την υγεια μου.Τωρα το φερα Ευοσμο με τοξο απο 57e ως 35w και περιπου 3100 free καναλια.Δεν ξερω ποσο σου κοστισε το πακετο,αλλα δεν ειμαι φαν αυτης της λυσης.Εκτος αν ειναι πρακτικο το θεμα οποτε παω πασο
Ορισμένοι θέλουμε ακαριαίο ζάπινγκ και να πηγαίνουμε στο δορυφόρο της αρεσκείας μας ακόμη κι όταν φυσάει τρελά...![]()
Μπραβο φιλαρακι, οι φωτογραφιες δειχνουν οτι εισαι "ψειρας" και αυτο που κανεις το κανεις με μερακι .............
(μα μετα απο τοση σιλικονη στο κουτι ΚΑΙ επιστεγασμα;;;)
Γι' αυτο εχεις ενα toroidal για ακεραιο zapping κι ενα κινητο για να εχεις οποιο δορυφορο θελεις ανα πασα στιγμη.
Και για τους αερηδες, βαζεις actuator μοτερ και εχεις το κεφαλι σου ησυχο P8194582.jpg.........
Το κακο ειναι οτι το κοστολογιο της εγκαταστασης ετσι ανεβαινει αρκετα, αλλα αν τα θελεις ολα .................
Να σαι καλα τελη..ενταξει με τη σιλικονη το παρακανα λιγο αλλα εχει τρομερη υγρασια εδω που ειμαι!μεσα στο κουτι παιζουν και σακουλακια με κοκκους για υγρασια..
Σε καθε περιπτωση επιβαλλεται βελτιωση σηματος.δυο μερες εδω εχει αρκετα δυνατο αερα και "σπανε"περιπου τα μισα καναλια.σκεπη μολις μαλακωσει ο καιρος λιγο..
Επισης δεν κρυβω πως ο badr παραμενει απωθημενο..
Ελπιζω να βγαινει παρακεντρα.λογικα θα χρειαστουν slim εκει.θα το προσπαθησω,ελπιζω να εχω αποτελεσμα..