-
10-02-2015, 22:46:58
Senior Member
Re: Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας+Δορυφ/κά Νέα
File mou ,afou se aresoun ta....kentrika kai ta parakentra....kai se vlepw merakli,akou mia protasi dikia mou.Vale ena disecq moter.Apo tin perioxi pou vlepw oti meneis ,exeis toxo an den kanw lathos 30W-78E.Stoixizei ftinotera (Moter~50.,lnb~10 ),Kai ta exeis ola.Twra an me rwtas an la olous aftous tous doryforous kai ta kanalia ta xreiazomai....tha sou pw oxi....thelw na ta exw kias min ta vlepw.An apofasiseis na kaneis kati tetoio tha voithisw perissotero.
-
-
11-02-2015, 08:18:26
Senior Member
Σατγιουζερ μου μοτερ το χω σκεφτει και θα ταν οντως καλη μαγκια..αλλα εχει πρακτικες δυσκολιες πχ θεση πιατου,δεν εχω ρευμα πανω..θα μ ανοιξει κ αλλες δουλειες..ευτυχως οι γειτονες ειναι τζιμανια οσο σκεφτομαι οτι αλλα παιδια εχουν προβλημα σε οικοδομες..φαντασου ουτε ρωτησα κανεναν..μαλιστα ο ενας με βοηθησε οταν κατεβαζα καναλακι απο πανω γιατι επρεπε να δουλεψω στο μπαλκονι του .και οταν ειδε τι εκανα πανω ειπε "τι εκανες εδω ρε τρελαρα αμερικανικη βαση γιναμε!"
Ειναι πιτσιρικαδες ολοι γιατι με τα ραμολιμεντα που να βγαλεις ακρη!
Τωρα πρεπει να βρω ενα τροπο να νευρωσει το μπρατσο του πιατου γιατι και με νορμαλ αερα τρεμει..με καποια αντιρριδα,κατι θα ακεφτω..χθες αργα που ο αερας σταματησε τελειως απ τα 149 καναλια σπαγανε το πολυ τα 10 παρα το κακο σχετικα σημα.γεροι να μαστε βα παιδευομαστε!
-
11-02-2015, 08:44:42
Senior Member
To disecq motor den xreiazetai extra revma.Trofodoteitai mesw tou kalwdiou apo to idio to receiver 13-18v.
-
11-02-2015, 09:52:18
Senior Member
Ναι ομολογω δε το χω ψαξει αλλα τρωγοντας ερχεται η ορεξη!
-
11-02-2015, 11:00:55
VIP Member
λοιπον ένα κι'ενα κανουν δυο..για να τα εχεις όλα με φθηνο κοστος μια είναι η λυση ..μοτερ με ένα lnb. τωρα θα μου πειτε ενταξει αλλα ο χρονος κινησης αρα και αποκρισης ? αυτό είναι τιποτα μπρος στο "όλα" και το λεω ανεπιφυλακτα.αν καποιος καταληξει στο μοτερ+1lnb μπορει να βρει αναρτησεις με φωτο παλιων χρηστων για το τι και πως.. αυτό το λεω γιατι ας πουμε στο moteq 2000 μπορεις να βαλεις μεχρι και 1.20 πιατο αλλα με μερικες μετατροπες μπορεις και 1.40 το ιδιο μοτερ παει μεχρι τις 75 ανατ.-δυτικ. αλλα με μερικες μεταροπες παει και πανω από τις 100 μοιρες ..τωρα θα μου πειτε τι θα το κανεις το 1.40 και το πανω από τις 100? μα είναι για το "όλα" φιλοι μου και γι'αυτους που τους αρεσουν τα δυσκολα. :)
-
11-02-2015, 12:30:36
Senior Member
Μη βαζετε μπριζες ρεε!!
-
11-02-2015, 19:10:02
Senior Member

Originally Posted by
andro1980
Μη βαζετε μπριζες ρεε!!

Υπαρχει και η λυση του σταθερου π.χ. 13-16-19 που οποτε θες παιζει και σαν κινητο.
-
13-02-2015, 13:11:49
Senior Member
Δηλαδη τσεβε. ?ολα γυρναν στο μυαλο μου..εξαλλου ειμαι φρεσκος στο σπορ..προς το παρον οπωσδηποτε βελτιωση σηματος στον 28 και μετα αστρα παρακεντρα..θα παλεψω και τον αραβα με σλιμ αλλα δε ξερω.ειναι ελαχιστη η διαφορα στις μοιρες.σιγουρα θα χρειαστει δυο σλιμ εκει..ο καιρος δε λεει να ηρεμησει..
-
14-02-2015, 11:06:52
Senior Member
Στηνεις ενα κινητο disegc motor στο τοξο που σε ενδιαφερει. οταν ολοκληρωσεις την ρυθμηση το κατευθυνης στο δορυφορο που εχεις το μαγαλυτερο ενδιαφερον.μετα τοποθετης αριστερα η και δεξια του κεντρικου lnb τα παρακεντρα lnb στης γωνιες που σε ενδιαφερουν και μπορεις να δεις με την διαμετρο που διαθετεις δυχως να σου κρεμασει απο το βαρος το μπρατσο και χασεις την κεντρικη ρυθμηση. τοποθετης ενα διακοπτη disegc του οποιου την εισοδο Α βαζεις το κεντρικοσου lnb τα αλλα lnb οπου θες. την εξοδο του disegc στην εισοδο του μοτερ .ετσι απο το δεκτησου αναλογα την ρυθμηση που θα του δωσεις γυρνας σε κινητο η σε disegc. πριν γυρησεις σε disegc πρεπει να εχεις αφησει το κινητο στο κεντρικο δορυφορο.αν εχεις και δυο δεκτες ειναι ακομα πιο ευκολο μια και θα οδηγεις τον δευτερο απο το loopout του πρωτου. ετσι εχεις αμεσα τα καναλια που σε ενδιαφερουν δυχως να χανεις χρονο και σερφαρεις οποτε θες για κατι νεο με το κινητο. ανοιξα πληγες?
-
14-02-2015, 11:53:29
VIP Member