Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Page 5 of 46 FirstFirst ... 34567101530 ... LastLast
Results 41 to 50 of 454

Thread: Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας+Δορυφ/κά Νέα

Contributing Member
    Uploads
    0

Re: Εγκατάσταση Δορυφορικής kεραίας+Δορυφορικα νε&

Εμφανίζονται στη 12476 ως fr tv και fl tv. Η συχνότητα είναι DVB-S2/8PSK, MPEG-4 και έτσι απαιτείται δέκτης hd για τη λήψη τους.

2. Advertise Here
    Senior Member
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by Serafeim View Post
    Εμφανίζονται στη 12476 ως fr tv και fl tv. Η συχνότητα είναι DVB-S2/8PSK, MPEG-4 και έτσι απαιτείται δέκτης hd για τη λήψη τους.
    Ton 800se εχω οποτε μαλλον κατι κανω εγω λαθος. Ευχαριστω για τις πληροφοριες

Edit: Μου τα κατεβασε στην συχνοτητα 124755000. Το αναφερω μηπως και το χρειαστει καποιος.

New Member
    Uploads
    0

Re: Εγκατάσταση Δορυφορικής kεραίας+Δορυφορικά νέ&

Ο γερμανικός ιδιωτικός τηλεοπτικός οργανισμός Mediengruppe RTL Deutschland απείλησε πως θα αφαιρέσει όλα τα κανάλια του από την Επίγεια Ψηφιακή Τηλεόραση (DTT), καθώς δεν υπάρχει ούτε μακροπρόθεσμη ασφάλεια όσον αφορά τη διασφάλιση των συχνοτήτων για χρήση εκπομπής, ούτε κάποια προοπτική για μια εισαγωγή βασικής κρυπτογράφησης.

Το μέλλον για την Επίγεια μετάδοση θα ήταν για πολλά κανάλια δυνατό μόνο κάτω από ένα σταθερό οικονομικό πλαίσιο με τη χρήση της κρυπτογράφησης, δήλωσε ο Marc Schroeder, Διευθύνων Σύμβουλος της RTL Interactive. O Schroeder είπε μεταξύ άλλων πως παρά τις έντονες προσπάθειες που γίνονται από τους χειριστές των υποδομών (επίγειας μετάδοσης), αυτή τη στιγμή δεν βλέπω κάποιο οικονομικά βιώσιμο επιχειρηματικό μοντέλο και συνέχισε λέγοντας πως το κόστος επένδυσης σε ένα πλαίσιο όπου μετά το 2020 δεν θα μπορεί η κυβέρνηση και οι τοπικές αρχές να εγγυηθούν κάτι συγκεκριμένο, είναι τεράστιο. Γιαυτό, η εταιρεία δεν βρίσκει τον λόγο να συνεχίσει την επίγεια ψηφιακή μετάδοση με βάση το πρότυπο DVB-T στη Γερμανία.

Την ίδια στιγμή, ο ραδιοτηλεοπτικός οργανισμός υποστηρίζει πως η DTT θα είναι μακράν η πιο δαπανηρή μέθοδος διανομής, περίπου 30 φορές πιο ακριβή από αυτήν μέσω δορυφόρου. Το 95,8% των τηλεθεατών έχουν πρόσβαση στα κανάλια της RTL μέσω καλωδιακής, δορυφορικής και IPTV, ενώ μόνο το 4,2% τα λαμβάνει μέσω DTT. Σύμφωνα με έρευνα που διεξήχθη από την AGF /GfK, 1.170.000 νοικοκυριά λαμβάνουν σήμερα τα κανάλια της RTL μέσω επίγειας σε ολόκληρη τη Γερμανία.

Οι συμβάσεις του ραδιοτηλεοπτικού οργανισμού για την DTT διανομή των καναλιών του, RTL, VOX, Super RTL και RTL II, καθώς και του n-tv στο Βερολίνο θα λήξει στις 31 Δεκεμβρίου του 2014. Αυτό θα επηρεάσει επίσης την DTT διανομή της πλατφόρμας Viseo+ σε Στουτγάρδη και Hale-Leipzig. Μοναδική εξαίρεση είναι το Μόναχο, για το οποίο το συμβόλαιο λήγει στις 31 Μαΐου του 2013. Η αποχώρηση της DTT θα οδηγήσει 90.000 νοικοκυριά στη Βαυαρική πρωτεύουσα να χάσουν το σήμα των καναλιών της RTL. Ο φορέας έχει ήδη αφαιρέσει τα κανάλια του από τα την Νυρεμβέργη από τις 31 Οκτωβρίου του 2010.

Ο Srchroeder τόνισε πως η RTL εξακολουθεί να είναι πεπεισμένη πως η ασύρματη μετάδοση θα μπορούσε να έχει νόημα για τους ραδιοτηλεοπτικούς φορείς γενικά, και για την mobile λήψη.

Τέλος έκανε γνωστό πως η εταιρεία θέλει να διαπραγματευτεί για συμμετοχή της στο DVB-T2 project στην Αυστρία: Σε αντίθεση με τη Γερμανία, οι συνθήκες-πλαίσιο για τη κρυπτογραφημένη διανομή και ο μακροπρόθεσμος σχεδιασμός ασφαλείας, μέσω της παροχής των απαραίτητων συχνοτήτων θεωρούνται σημαντικά πιο θετικά εκεί.

ΠΗΓΗ: ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΑ ΝΕΑ

δεν ανοίγουμε νέα θέματα ενώ υπάρχουν τα ανάλογα thread
    Attached Images Attached Images

New Member
    Uploads
    0

Χαιρετώ όλους τους φίλους του φόρουμ.
    Θα ήθελα την βοήθεια σας σχετικά με το κεντράρισμα του 9Ε. Πληροφορικά έχω ένα πιάτο offset 0,80 σε μοτέρ MOTECK SG-2100A συνδεδεμένο σε ένα κλώνο dm500s. To πρόβλημα εστιάζεται ότι ενώ κατεβάζω τους δορυφόρους με αρκετή ευκολία από τις 42 Ε έως τις 13 Ε δεν μπορώ να βγάλω τίποτα από τις 13 μοίρες και δυτικά. Η θέση που έχω την κεραία μου βλέπει σίγουρα την 9Ε μια και αυτός ο δορυφόρος με ενδιαφέρει. Προσπαθώ πάνω από ένα μήνα χωρίς αποτέλεσμα. H ρύθμιση της κεραίας έγινε σύμφωνα με το manual του μοτέρ και το αναφέρω γιατί το σήμα από τις 13 έως τις 42 παίζει σε 80-90 % με 0 έως 500 ber.Το κεντράρισμα του πιάτου στον νότο δηλαδή στις 23,5 κατεβαίνει με 93% και 0 ber.Κάθε άποψη δεκτή μήπως τελικά καταφέρω και εστιάσω τον συγκεκριμένο δορυφόρο.

Senior Member
    Uploads
    1

sigoura opos ta les exeis kapio thema me tin anypsosi tou toksou sou , i tin oli euthigramisi tou sistimatos . afou exeis balei simfona me tis odigies tin gonia tou moter , prepei na kentrareis oso kalytera ginetai sto kentriko sou doridoro . kanonika sto astra2B me dedomeni tin isxy tou , tha eprepe na exeis para poly isxyro sima . prospathise alli mia fora loipon sto kentro na pareis tin kalyteri dynati apodosi , sigoutrepsou oti to mikos tis perioxis sou einai 23.5 meso tou google maps , i tou dishpointer .

VIP Member andymal's Avatar
    Uploads
    2

Quote Originally Posted by tasos_elth View Post
    Θα ήθελα την βοήθεια σας σχετικά με το κεντράρισμα του 9Ε. Πληροφορικά έχω ένα πιάτο offset 0,80 σε μοτέρ MOTECK SG-2100A συνδεδεμένο σε ένα κλώνο dm500s. To πρόβλημα εστιάζεται ότι ενώ κατεβάζω τους δορυφόρους με αρκετή ευκολία από τις 42 Ε έως τις 13 Ε δεν μπορώ να βγάλω τίποτα από τις 13 μοίρες και δυτικά. Η θέση που έχω την κεραία μου βλέπει σίγουρα την 9Ε μια και αυτός ο δορυφόρος με ενδιαφέρει. Προσπαθώ πάνω από ένα μήνα χωρίς αποτέλεσμα. H ρύθμιση της κεραίας έγινε σύμφωνα με το manual του μοτέρ και το αναφέρω γιατί το σήμα από τις 13 έως τις 42 παίζει σε 80-90 % με 0 έως 500 ber.Το κεντράρισμα του πιάτου στον νότο δηλαδή στις 23,5 κατεβαίνει με 93% και 0 ber.Κάθε άποψη δεκτή μήπως τελικά καταφέρω και εστιάσω τον συγκεκριμένο δορυφόρο.

Quote Originally Posted by <arturo> View Post
    sigoura opos ta les exeis kapio thema me tin anypsosi tou toksou sou , i tin oli euthigramisi tou sistimatos . afou exeis balei simfona me tis odigies tin gonia tou moter , prepei na kentrareis oso kalytera ginetai sto kentriko sou doridoro . kanonika sto astra2B me dedomeni tin isxy tou , tha eprepe na exeis para poly isxyro sima . prospathise alli mia fora loipon sto kentro na pareis tin kalyteri dynati apodosi , sigoutrepsou oti to mikos tis perioxis sou einai 23.5 meso tou google maps , i tou dishpointer .

adjarcsr.gif

δες και την καθετότητα του ιστού

Contributing Member
    Uploads
    0

την 9Ε μια και αυτός ο δορυφόρος με ενδιαφέρει.
    Πλην ΟΤΕ tv τι άλλο ενδιαφέρον υπάρχει;

VIP Member nikolas021292's Avatar
    Uploads
    10

Quote Originally Posted by Serafeim View Post
    Πλην ΟΤΕ tv τι άλλο ενδιαφέρον υπάρχει;
    Μα ούτε τον ΟΤΕ μπορεί να κατεβάσει ο φίλος...όπως γραφει και παραπάνω το μηχάνημα που έχει είναι drembox500s... mpeg2 είναι το μηχανάκι μην ξεχνιόμαστε.

VIP Member telisgr's Avatar
    Uploads
    9

Καταρχην πες μας την περιοχη σου, για να σου πουμε σε ποιον δορυφορο πρεπει να κεντραρεις...
    Αλλο να εισαι Κερκυρα κι αλλο Αλεξανδρουπολη.

Δες, οπως ειπε ο Andymal, η βαση να ειναι απολυτως καθετη ......

Και ενα συμπληρωματικο στο σχεδιο του Andymal ....

Corrections.jpg

... κανε κλικ πανω της για να μεγαλωσει η εικονα .....

New Member
    Uploads
    0

Τελικά βρήκες λύση; Εγώ όχι. (Τα ίδια και με την ue40d8000.
    Με συνεχές scan κατεβαίνουν αλλά υπάρχει πάλι άλλο πρόβλημα.
    Τις περισσότερες φορές οταν επιλεγεί το HD καναλι βγαζει το μύνημα "Ασθενές ή καθόλου σήμα" και μετά από αρκετή ώρα ερχεται το σήμα.)

Quote Originally Posted by miltossat View Post
    Ένα ιδιαίτερο πρόβλημα μου έτυχε. Τηλεόραση Samsung ue46es8000 με ενσωματωμένο δορυφορικό δέκτη δεν κατεβάζει τα γερμανικά καναλια που περάσανε σε hd. Τα κανάλια παίζουν στον astra 1L που είναι πολύ εύκολος στη λήψη. Το πιάτο είναι 1,05 και η ρύθμιση άψογη. Με δέκτη δορυφορικό alma s2200 τα κανάλια παίζουν μια χαρά και μάλιστα με πολύ καλό σήμα. Στην τηλεόραση τα κανάλια δεν καταβαίνουν. Για παράδειγμα δίνω το Das Erste HD στην 11494 22000 Η . Στην τηλεόραση έχω περάσει το τελευταίο firmware που βγήκε μετά της αλλαγές από 1.6.2012.

Page 5 of 46 FirstFirst ... 34567101530 ... LastLast
Advertise Here