Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Page 11 of 46 FirstFirst ... 6910111213162136 ... LastLast
Results 101 to 110 of 454

Thread: Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας+Δορυφ/κά Νέα

VIP Member telisgr's Avatar
    Uploads
    9

Re: Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας+Δορυφ/κά Νέα

Quote Originally Posted by messiniakos View Post
    καλημέρα μπορει να μου εξηγήσει κανείς για τα βουλγάρικα δεν έχουν σταθερό σήμα?και τα τούρκικα star tv,ntv sport kai ntv το ίδιο...ειδικά τα συγκεκριμένα τουρκικα το πρωι δείχνουν αρκετα καλα και το βράδυ όλο κολλήματα..ειναι θεμα δέκτη και δεν αντέχει πολλους δορυφόρους?εχω μοτερ και απο δορυφόρους astra 19,2 astra 23.5,hotbird 13,amos 4,0 w,badr 26, astra 28.5 ,hellas sat 39,turksat 42..ton sirius μου τον είχαν βάλει άλλα δε φτάσει το ΄σημα..εχω τον argus mini 2 se 1 edision
    Φιλε μου ετσι οπως τα γραφεις, μου φαινεται να ειναι θεμα εγκαταστασης και οχι δεκτη (εκτός εάν είναι τόσο αναίσθητο το tuner του) ........

Δες, αφου λες οτι εχεις κινητο πιατο (ελπιζω να φτανει η διαμετρος του, για τις ληψεις που θελεις), να ειναι ο ιστος απολυτα καθετος,
    γιατι κατι μου λεει οτι χανει στα ακρα (υποθέτω ότι είσαι από Μεσσηνία, έτσι;) ........

2. Advertise Here
    Junior Member
    Uploads
    0

athina-ampelokhpous..ta epiana perifhma...aplws phga ligo taratsa na dw ti ginetai kai borei na peiraxthkan kai ta ekana xeirotera..ti na koitaxw sthn egkatastash?isto..mhpaws exei xelaskarei apo aera?prin ton peiraxw ntv,star kai ntv sport kai merika boulgarika deixnan to prwi kai vrady kollhmata kai katholou..fysiologiko ayto?

Uploads
    9

Quote Originally Posted by messiniakos View Post
    athina-ampelokhpous..ta epiana perifhma...aplws phga ligo taratsa na dw ti ginetai kai borei na peiraxthkan kai ta ekana xeirotera..ti na koitaxw sthn egkatastash?isto..mhpaws exei xelaskarei apo aera?prin ton peiraxw ntv,star kai ntv sport kai merika boulgarika deixnan to prwi kai vrady kollhmata kai katholou..fysiologiko ayto?
    Αφου τα επιανες καλα οπως λες, τοτε ειναι θεμα εγκαταστασης.

i)Αρχικα δες αν ο ιστος (οπως προανεφερα) ειναι απολυτα καθετος.
    ii)Στην συνεχεια δες μηπως εχει "κρεμασει" το πιατο.
    Αν εχεις διαπιστωσει και στον Amos(4'W) αλλαγες στο σημα σε καποια καναλια τοτε δες μηπως εχει "κρεμασει" το πιατο οπως λες.Θα το καταλαβεις αν το κουνησεις λιγο πανω-κατω και δεις αν αυξανεται το σημα.Μπορει να εχει κουνηθει και το μοτερ (μοτέρ DiSEqC, μπορει να ψιλοχαλαρωσαν οι βιδες) στρεψτο πανω στον ιστο λιγο δεξια ή αριστερα, αν χρησιμοποιεις actuator τοτε δες την βαση.....
    Η φωτογραφια που ανεβαζω θα σε βοηθησει (κανε κλικ πανω της για να μεγαλωσει).....

μοτέρ DiSEqC.jpg

iii)Στην συνεχεια δες το lnb. Αν μπορεις δοκιμασε καποιο αλλο για να βεβαιωθεις οτι ειναι ενταξει.
    Να ξερεις οτι σε κινητο κατοπρο το lnb πρεπει να ειναι καθετο (παραλληλο προς τον νοητο καθετο αξονα του πιατου).
    Τωρα εσυ με μια μικρη στροφη του ειτε αριστερα ειτε δεξια μπορει να καλυτερευσεις το σημα στα εν λογω καναλια, αλλα θα εχεις απωλειες σε αλλα.....

Αυτα σε γενικες γραμμες .....

Junior Member
    Uploads
    0

eyxaristw poly!!!tha to koitaxw an kai eimai apeiros me ayta..ontws ston amos eixan xathei merika kai ta ftiaxa me diseque 1,2 step move..paleyw kai me boulgarika kai tourkika alla dystyxws tipota,,tha dw egkatastash

Uploads
    9

Δες την εγκατασταση σου και προσεξε οτι ενεργεια θα κανεις, να γινει σιγα-σιγα, με πολυ ηπιες κινησεις.
    Πριν κανεις οποιαδηποτε αλλαγη βαλε σημαδια τις αρχικες θεσεις, ετσι ωστε αν παει κατι στραβα, να μπορεσεις να το επαναφερεις
    στην αρχικη του κατασταση....
    Και επειδη τα post μας δεν εχει καμια σχεση με το θεμα, αυριο θα το μεταφερω στο θεμα με τις εγκαταστασεις (Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας+Δορυφ/κά Νέα) .....

Senior Member
    Uploads
    5

Καλησπερα στη Μεγαλη παρεα μας . Ρωταω αν μπορω να κατεβασω με δυο diseque 4x1 ( VANTAGE 2.0 ) , οκτω (8) δορυφορους σε ενα , μεσω ενος τριτου diseque 2x1 που ειναι ομως 1.0 . Προσπαθησα να βρω ακρη στο διαδικτυο αλλα τα 1.0 , και 1.1 , και 2.0 κλπ κλπ που αναφεραν σχετικα με το μικρο με μπερδεψανε. Καλο βραδυ κι ευχαριστω για τυχον απαντησεις .

Contributing Member
    Uploads
    0

Καλησπέρα. 100% δουλειά θα κάνεις με αυτόν εδώ το διακόπτη.

Senior Member
    Uploads
    5

Σ'ευχαριστω .Το βρισκω απο 28 - 31 ευρω. Με 35 εχω βρει 8/1 combo οποτε με αυτη τη μικρη διαφορα μαλλον επιλεγω το μεγαλο .

Contributing Member
    Uploads
    0

Αυτόν εδώ εννοείς; Μια χαρά είναι.

Senior Member
    Uploads
    5

Ναι και παιρνω και για τα επιγεια , που σημαινει λιγοτερα καλωδια (γιατι τα εβλεπα με προσθετο καλωδιο , λογω παλαιοτητας της πολυκατοικιας).

Page 11 of 46 FirstFirst ... 6910111213162136 ... LastLast
Advertise Here