Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Page 10 of 46 FirstFirst ... 589101112152035 ... LastLast
Results 91 to 100 of 454

Thread: Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας+Δορυφ/κά Νέα

Senior Member
    Uploads
    1

Re: Εγκατάσταση Δορυφορικής kεραίας+Δορυφορικα νε&

Xalase..pigaine na sou to allaksoun an einai se eggyhsh i alliws pare ena allo. To eixe pathei kai to diko mou..kai to allaksa.. To idio akrivos exw

2. Advertise Here
    VIP Member HOBSAT's Avatar
    Uploads
    4

Μήπως ξέρει κανείς το digital code για το Geotrac , έχω το ίδιο αλλά χωρίς remote control.!!
    Για να δω αν συνεργάζεται με ένα universal .

Member
    Uploads
    0

πιο positioner μου προτείνεται για αγορα? στο vbox 2 το καινούργιο μπορώ να συνδέσω τα τέσσερα καλώδια που έρχονται από το μοτέρ κσι μετά να το συνδέσω το vbox 2 ME ton dm800se clone ώστε να μ κινεί το πιάτο καθε φορα που αλλαζω καναλι σε αλλο δορυφορο? ειναι αυτο εφικτο?(diseq)

Senior Member
    Uploads
    4

Moteck V-BOX II με κλειστα τα ματια !!!

h**p://www.x-sat.gr/home/shop/%CE%B4%CE%BF%CF%81%CF%85%CF%86%CE%BF%CF% 81%CE%B9%CE%BA%CE%B1/positioner/moteck-v-box-ii.html

Θα συνδεσεις στον Lnb In το καλωδιο που ερχεται απο το Lnb της κεραιας και απο το lnb out θα δωσεις στο Lnb In του δεκτη σου.

Μετα θα βρεις και θα αποθηκευσεις 1 -1 τους δορυφορους που κατεβαζεις και εισαι ετοιμος

προσεξε μην αποθηκευσεις στην ιδια ( αριθμητικη ) θεση διαφορετικους δορυφορους .

Senior Member
    Uploads
    5

Tην ωρα που μετραγα το σημα σ'ενα δορυφορο , ετυχε να πλησιασει το χερι μου στο lnb και παρατηρησα οτι μειωνε την ισχυ του σηματος τουλαχιστον τρεις μοναδες ενω η ποιοτητα βελτιωνοταν αντιστοιχα .Το ξαναδοκιμασα περιοριζοντας την περιφερεια του lnb οσο πιο πολυ γινοταν και το σημα γινοταν πολυ πιο καθαρο .Τι μπορει να συμβαινει ? Μηπως μπορουμε να βαλουμε κατι σαν σωληνα γυρω απο το lnb και να εχουμε αλλη αποδοση και αποτελεσματα ?

VIP Member andymal's Avatar
    Uploads
    2

Quote Originally Posted by cyclades View Post
    Tην ωρα που μετραγα το σημα σ'ενα δορυφορο , ετυχε να πλησιασει το χερι μου στο lnb και παρατηρησα οτι μειωνε την ισχυ του σηματος τουλαχιστον τρεις μοναδες ενω η ποιοτητα βελτιωνοταν αντιστοιχα .Το ξαναδοκιμασα περιοριζοντας την περιφερεια του lnb οσο πιο πολυ γινοταν και το σημα γινοταν πολυ πιο καθαρο .Τι μπορει να συμβαινει ? Μηπως μπορουμε να βαλουμε κατι σαν σωληνα γυρω απο το lnb και να εχουμε αλλη αποδοση και αποτελεσματα ?
    θεωρητικά όλα μπορούν να γίνουν αλλά το πιό πιθανό είναι να ενισχύσης ένα μικρό εύρος συχνοτήτων και όχι όλο το φάσμα των συχνοτήτων .

Junior Member
    Uploads
    0

Γεια σας, λοιπών αποφάσισα να προβώ στην αγορά του Tecatel ALG120,το ερωτημά μου είναι ότι το LNB στηρίζεται[εκτος από κατω] κ με 2 βοηθητικές αντιρίδες δεξια κ αριστερα,εγω θελω να βαλω 4 lnb μπορώ ή θα εχω πρόβλημα στην λήψη, στην στήριξη ή κάτι άλλο;Αλλιώς πάμε στο 1.10

Junior Member
    Uploads
    0

τελικά πήρα την engel 1.25x1.35 έβαλα 3 lnb στους 19 - 23,5 -κ 28,2 στο παλιό 80χ90 μπήκαν οι 13 κ 9 κ όλα ''τζάμι''

VIP Member telisgr's Avatar
    Uploads
    9

O Antenna Europe μετακομίζει στον Eutelsat 9A

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από την 1η ΜΑΙΟΥ, ο ANTENNA EUROPE θα είναι διαθέσιμος στο δορυφόρο ΕUTELSAT 9A (9 E). Για την ομαλή μετάβασή σας από το δορυφόρο HELLAS SAT στο νέο δορυφόρο EUTELSAT, θα σας παρακαλούσαμε να συντονιστείτε άμεσα στη νέα μας συχνότητα. Με το συντονισμό σας επιτυγχάνετε την καλύτερη δυνατή ποιότητα μετάδοσης του Antenna Europe.

Σας παραθέτουμε τις παραμέτρους λήψης:
    EUTELSAT 9A @ 9Ε, FEC: 2/3, ΠΟΛΩΣΗ:VERTICAL, SYMBOL RATE:27500, FREQUENCY:12149

Ε. Γιατί ο Antenna Europe μεταφέρθηκε από τον HELLAS SAT στον EUTELSAT?
    Α. Με τη μεταφορά στο δορυφόρο EUTELSAT, εξασφαλίζεται η καλύτερη δυνατή ποιότητα μετάδοσης του Antenna Europe και ταυτόχρονα επωφελείσθε και όλων των πρόσθετων ελεύθερων καναλιών της τηλεόρασης και του ραδιοφώνου που εκπέμπουν στο δορυφόρο EUTELSAT. Επίσης, διευρύνεται η περιοχή λήψης του σήματος προς τη Σκανδιναβική Χερσόνησο, τη Μέση Ανατολή και την Ασία.

Ε. Παρακολουθώ τον Antenna Europe καλωδιακά θα πρέπει να κάνω κάποιες ρυθμίσεις?
    Α. Εφόσον παρακολουθείτε Antenna Europe καλωδιακά, δε θα πρέπει να κάνετε κάποιες ρυθμίσεις. Θα συνεχίσετε να βλέπετε με τον ίδιο τρόπο. Το μήνυμα απευθύνεται αποκλειστικά στους συνδρομητές που μας παρακολουθούν δορυφορικά.

Ε. Θα χρειαστεί να πάρω νέο δορυφορικό πιάτο προκειμένου να βλέπω τον Antenna Europe;
    Α. Όχι, δε χρειάζεστε νέο δορυφορικό πιάτο. Μπορείτε να συνεχίσετε να βλέπετε Antenna Europe με αυτό που ήδη έχετε. Απλώς θα πρέπει να το μετατοπίσετε από τον HELLAS SAT στις 39 στον EUTELSAT στις 9

Ε. Πώς μπορώ να ρυθμίσω το δορυφορικό πιάτο προκειμένου να συνεχίσω να βλέπω Antenna Europe; Θα χρειαστώ την βοήθεια τεχνικού?
    Α. Μπορείτε να ρυθμίσετε το δορυφορικό σας πιάτο σύμφωνα με τις παρακάτω ρυθμίσεις:

EUTELSAT 9A @ 9Ε, FEC:2/3, ΠΟΛΩΣΗ:VERTICAL, SYMBOL RATE:27500, FREQUENCY:12149

Στην περίπτωση που δε γνωρίζετε πώς να κάνετε τις ρυθμίσεις και χρειάζεστε τεχνική υποστήριξη μπορείτε να μας καλέσετε στο (0030) 210 6241 886.

Ε. Θα χρειαστεί να αλλάξω αποκωδικοποιητή για να μπορώ να βλέπω Antenna Europe;
    Α. Ο αποκωδικοποιητής σας θα πρέπει να έχει πρότυπο διαμόρφωσης DVB-S2 και προτείνουμε να είναι συμβατός με MPEG4.

Ε. Θα χρειαστεί να αλλάξω την κάρτα μου για να μπορώ να βλέπω Antenna Europe;
    Α. Όχι, με την ήδη υπάρχουσα κάρτα θα συνεχίσετε να βλέπετε.

ANTENNA europe satellite TV

Junior Member
    Uploads
    0

Re: Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας+Δορυφ/κά Νέα

καλημέρα μπορει να μου εξηγήσει κανείς για τα βουλγάρικα δεν έχουν σταθερό σήμα?και τα τούρκικα star tv,ntv sport kai ntv το ίδιο...ειδικά τα συγκεκριμένα τουρκικα το πρωι δείχνουν αρκετα καλα και το βράδυ όλο κολλήματα..ειναι θεμα δέκτη και δεν αντέχει πολλους δορυφόρους?εχω μοτερ και απο δορυφόρους astra 19,2 astra 23.5,hotbird 13,amos 4,0 w,badr 26, astra 28.5 ,hellas sat 39,turksat 42..ton sirius μου τον είχαν βάλει άλλα δε φτάσει το ΄σημα..εχω τον argus mini 2 se 1 edision

Page 10 of 46 FirstFirst ... 589101112152035 ... LastLast
Advertise Here