Pershendetje! Kam apart el5060 dhe nuk po me hapen kanalet e czech link 23,5, i hodha celesat e fundit por pa rezultat! Kush mund te me ndihmoje! Gjithe te mirat!
Pershendetje! Kam apart el5060 dhe nuk po me hapen kanalet e czech link 23,5, i hodha celesat e fundit por pa rezultat! Kush mund te me ndihmoje! Gjithe te mirat!
Une nuk e kam ne kete moment kete aparat ne shtepi ,po jam i sigurte qe hapen shiko se duhet te keshe bere dicka gabim ne hedhjen e celsave shiko provaiderin me kujdes dhe kontrollo dhe njehere celsat,dhe na thuaj nqs perseri nuk arin ta hapesh nqs e ke kollaj beji nje foto celsave qe ke hedhur dhe ma posto qe ta shikoj se ku mund te keshe gabuar
nuk hapet me keto celesa kjo pakete, ku mund te kem gabu apo cfare duhet te bej!
kush ka dekoder me cip alic duhet te beje agiornimin e cas data perndryshe celesat nuk punojne
kush mund te me ndihmoj me nje soft per echolink 5060, te azhornuar me celesat e fundit cezch link, sepse aparati nuk po mi hap keto kanale te kesaj pakete duke je hedh manualisht?