ne starsat sr-3200cuci kanalet e Sky Link hapen vetem gati gjysma e kanaleve te kesaj pakete por ato qe jane me kryesoret dhe japin sport nuk hapen gjithashtu edhe per starsat sr-3500cuci ultra
ne starsat sr-3200cuci kanalet e Sky Link hapen vetem gati gjysma e kanaleve te kesaj pakete por ato qe jane me kryesoret dhe japin sport nuk hapen gjithashtu edhe per starsat sr-3500cuci ultra
Eshte shume shpejt per ta gjykuar nga eksperienca me Starsat 1000hd qe une kam mjaftushem njohuri nuk do te isha kaq entuziast sa ty.Ai server qe jepet falas qe ti shikon nuk eshte i perhershem po per pak kohe dhe pastaj do kesh veshtire te gjesh linja falas.Per mua as krahasohet fare me ENIGMA 2.Shpresoj qe te shkoje mire si aparat dhe mos te zhgenjehesh
Cas data.bin and cas data.cas
ADD JSC SPORT Active and next
-BULSAT ACTIVE NEXT
-RAI ACTIVE NEXT
-ORF & Austriasat (19°E)
-TNT 19,2°E
-SKY LINK 23°E
ne cfare aparatesh perdoren kete casdata
Cas data.bin and cas data.cas
18.13 dt 30.12.2012
ADD JSC SPORT Active and next
ADD BULSAT ACTIVE NEXT
-RAI ACTIVE NEXT
-ORF & Austriasat (19°E)
-TNT 19,2°E
-SKY LINK 23°E
Mund te me ndihmj nje me ne starsat sr-x97 usb kam ngarkur ne usb time shum sw te ketij e nuk mime mer thot fail duke qen se besoj shpre7oj te jet kapa hoha nga moresat e ne forumin tò kt e mblodha mjaft pore kot nuk i mer provova perfort bin se ndoshta nuk ngarkon rare po prap e kote ka naj zgjidhje dhe ne emulator manualish nuk po hyj do se nuk ka a e ka te frheht e nuk po di me ndihmon njerh
Nuk e di cpo me ndodh me ket aparat qe te pakten ne ndrtimin e ti e ne shpejtesin qe ka me duket perfekt por nuk po gjej as ku te hy te editoj celsa ke ky dhe sw qe mora nuk mi mer nga usb ja e nuk e di a i perket familjes kapa ky apo nuk ka te beje fare me ket apo ngaqe naj program i ber me rs nuk me lejon te bej sw me usb ju lutem me ndihmoni