prsh te gjitheve, nji miku im ka problem me GIS-8001 Premium ,aparati ka pas punu mire dhe bon aus.sat+biss, por tani del LNB1.Dikur e kom pas njof ket problem po kam harru..nji ndihme si ta zgjidh ...flm ft
prsh te gjitheve, nji miku im ka problem me GIS-8001 Premium ,aparati ka pas punu mire dhe bon aus.sat+biss, por tani del LNB1.Dikur e kom pas njof ket problem po kam harru..nji ndihme si ta zgjidh ...flm ft
Fillimisht zgjidh problemin e kabllit qe vjen nga koka tek marresi.Pastaj mund te jete vete koka ose linja e saj brenda ne marres.
flm al.2010,por probelmi eshte se aparati ristartohet dhe serish del lnb1....i kom kontrollu te gjitha po si bohet per ta kthy ne normalitet se rrin lnb1.se harrova i bona dhe riset factory..po i njeti problem...ft
Ne nje forum rus, lexova qe mund te jete bere ndonje kontat ne aparat prandaj te del LNB1.megjithate ata nuk tregonin ndonje zgjidhje.
ka dicka ne qark qe nuk shkon.Duhet te ket pasuar ndonje difekt ne qark nga rryma e lart.Un kam patur nje srx 50cu usb dhe nga tensioni i lart mu dogj aprarati.e cova per ta riparuar dhe ata ma rregulluan por kishte kte problemin e lnb1 qe dilte pothuajse gjithmone dhe ta shpifte plus kur u hapte sinjali nga 88% qe e kisha un zakonisht shkonte direkt ne 66%.As un nuk e zgjidha dot ath.
Zgjidhja vetme eshte kjo(nqs dhe kjo te ben pune,mua me ka pas bere): Kur ta kesh fikuar aparatin hiq kabullin e antenes dhe ndize aparatin pa qene i vene kabulli i antenes,me pas nderroje kanalin p.sh te hapet ne fillim tek italia uno nderroje dhe coje diku tjeter dhe ne fund vendos kabullin.Provoje kte metode nja 2-3 here shpresoj te zgjidji pune!
Softet e rinj te azhornuar me frekuencat e reja, satelitet e rinj dhe celsat e azhornuar
Pershendetje, kam nje starsat x-6300 usb Zeta, mund te hap digiturk tek eutelsat 7? kjo SSSP MODE cfare eshte? Gjithashtu edhe jsc sport mund te hapen? flm
Bavarez
SSSP eshte nje protokoll (qe nuk e kane te gjithe dekoderat) qe te mundeson te lidhesh dekoderin me pc me ane te nje kablli nul modem 232 dhe pastaj duke pasur programe dhe code dhe keys e duhura arrin te shikosh digiturk dhe buqeta te tjeraSSSP MODE cfare eshte?
starsat sr-x7700 some firmware ( gx6108 ) Thanks.
Prsh miq...Kam nje starsat Sr-X50 CU Usb....Pervec kanaleve Biss qe i shikoj a mund te shihen Canalet Seca 2/3 (kam parassy canalet C+ family , Novasportet e Hellas qe jan Bulcrypt dhe ato te Cryptoworks??? Ju faleminderit