Pershendetje, ndonje soft te ri per te hapur kanalet zviceriane ne viaccess 2,6 ka dalur per aparatet starsat 6200?Faleminderit
Pershendetje, ndonje soft te ri per te hapur kanalet zviceriane ne viaccess 2,6 ka dalur per aparatet starsat 6200?Faleminderit
Mirembrema!
Mundet dikush te me ndihmoje me nje firmware per eurostar ES 9200+
faleminderit!
Pershendetje: E kisha ne gjendje pune nje starsat6200 duke shikuar me fiket dhe me nxjerr ne display nje "A" nga e prapa me kok poshte dmth.. e fika dhe e ndeza pas disa min,, filloj te ndizej por jo plotesisht pasi u fik prape, kur e vendeso ne prize tani jep shenje ne tv sikur ndizet. E hapa kapakun por nuk vura re gje! Theksoj qe i kam ber srviss njeher tek qarku kti aparati, dhe nuk ka pasur probleme. C'far me thoni ju, c'far mund te kete???
A e ka ndokush firmware-in më të fundit të Starsat x30 të konvertuar në Golden Interstar?? Faleminderit paraprakisht.
A e ka ndokush firmware-in më të fundit të Starsat x30, obeno keto jane softet qe e kthejne ne interstar ose anasjelltas starsat nuk e di e ke loaderin apo jo
Faleminderit njëherë... Unë e kam të kthyer në Golden Interstar... por ka një firmware të vitit 2007, dhe doja një më të ri... e di se nuk ka suport më tani, por një firmware të fundit, më të fundit. Ky file-i i tretë mund të jetë... do ta provoj... gjithsesi të faleminderit edhe njëherë.
a mundet dikush t'me tregoj se si mundem nje res STARSAT 6060HDta bej per te punuar me CCcam