e provova dhe po e njėjta gjė. Nuk di ētė them sepse kėtė gjė e bėn vetėm nė tp qė kanė kanale hd. E provova edhe tek tuneri 2, e njėjta gjė.
Flm pėr kėshillėn
Kalofsh mirė
e provova dhe po e njėjta gjė. Nuk di ētė them sepse kėtė gjė e bėn vetėm nė tp qė kanė kanale hd. E provova edhe tek tuneri 2, e njėjta gjė.
Flm pėr kėshillėn
Kalofsh mirė
sot provova ta lidhja direkt pa diseqc dhe pėrsėri e njėjta gjė. Sot vura re se kanalet HD nė pol. H e kanė kėtė problem, tek ēdo satelit 13, 19, 16, 42 est qė pėrdor unė. Kanalet HD nė pol V shikohen mirė dhe sinjali ėshtė stabėl. Besoj se ka difekt dekoderi.
,,ketu kini,,
UPC Direct-plugin for Amiko Alien 1/2 All Romanian & Hun. & Cz HD ok !! All Rest Ok
Provo ti nderrosh Lnb-te. Ne spark kur sinjali eshte maksimali, Kualiteti shkon 100% kurse Korrenti 12 volt i lnb shkon diku te 65%. Kurse ne E2 shifrat dalin me te uleta edhe pse eshte e njejta parabole dhe Lnb. Ne disa raste ndikojne dhe LNB-te. Mua psh. me LNB Inverto me ka nxjerre sinjal te mire... Listat e kanaleve ne spark do te keshilloja ti beje vetem me Setting maker 2.5. jo me dogsettings. Kurse per E2 me mire perdor ato listat te Vhannibal.
flm kapoaug. Kam provuar 4 lnb tė ndryshme dhe ngelet i njėjti problem qė kam shkruar mė lart, listat i kam provuar tė gjitha, settings maker, dogsetting etj. nė spark. Ti nqs. ke amiko alien 2 mund tė mė konfirmosh qė nuk e bėn kėtė problem? Ulje ngritje tė menjėhershme tė sinjalit nė kanalet HD
klm
nuk e di por mbase e bėn kėtė gjė kur sinjali ėshtė i dobėt dhe mezi e kap, kėtė gjė kam vėnė re, nejse duhet testuar mė vonė. flm dhe klm
plugin mcas upc autoupdate OK amiko 1/2
E kam testuar me amiko alien 2
me mcas qė postova mė lart hap upc por jo austriasat. Bėra update edhe plugin WLTool por nuk e hap austriasat. Si mund t'ia bėj?
Pershendetje! Nuk po arrij te flashoj golden media spark triplex, sepse me esht blloku dhe ne ekrab te aparatit del boot dhe spunon, kam pergatit usb me programin e 1.2.65 dhe bej me e flashu, pasi e nxierr fact ne aparat me del T TO dhe asgja tjeter! Me ndihmoni si te veproj nese keni mundesi!