Flm miku im
kur te keshe kohe ma beje kete ndere qe mos ta demtoje vete kete aparat
shiko ndonje image qe ti kete te gjitha brenda
Ja kalofsh mire miku im
Flm miku im
kur te keshe kohe ma beje kete ndere qe mos ta demtoje vete kete aparat
shiko ndonje image qe ti kete te gjitha brenda
Ja kalofsh mire miku im
O redi mos prit ose mos humb kohe duke pritur.
eshte shume e thjeshte vetem se duhet te lexosh pak.
imazhin e ke ketu http://www.satsupreme.com/showthread...etj/page78#775
sesi duhet te veprosh e ke tek faqja e pare
Per E2
Ketu ke te njejtin imazh E2 qe te ka rekomanduar OVES12, vec ky ka emulatoret, filet e konfigurimit si edhe 3 plugin te shtuar.
Ka 4 emu, CCcam, mgcamd, dhe dy oscam. Nuk i futa me teper se behet shume i rende si imazh.
Nqs do me teper emu ke ketu ose ne faqet e meparshme.
Ajo qe do besh eshte qe pasi ta flashosh(ne faqen 1 e ke metoden me USB)
1.zgjedh gjuhen
2 konfiguron network ne Menu - Setup - System - Network - Adapter settings
3 hidhi listen e kanaleve. Mund ta hedhesh me pult, Menu - Plugin, ke nje plugin te Vhannibal per te shkarkuar listen e kanaleve online, ose mund te perdoresh dreamboxedit apo ndonje program tjeter
4 Konfigurimin ne tuner, Menu - Setup - Service searching - Tuner Configuration
5 Fut linjat e tua
6 Aktivizo emu, 2 x butonin Blu - zgjidh emu - butonin Jeshil
Personalisht te rekomandoj te hedhesh imazhin qe te ka sugjeruar OVES12 ose ndonje imazh tjeter qe nuk ka emu te integruara,
E para se imazhet pa emu brenda jane shume me te lehte dhe e dyta nuk eshte aspak e veshtire ti hedhesh emu dhe filet e konfigurimeve pas flashimit.
Per sistemin Spark
E vetmja gje qe duhet te besh eshte te hedhesh plugin ne te.
Mer kete plugin ketu fute ne USB dhe USB fute ne aparat(te ndezur) te del vete tabela per te aktivizuar plugin.
Nqs nuk del, pa e hequr USB, fike dhe ndize aparatin dhe besoj se pasi e rindizet duhet te dali tabela
Ka disa emulatore aty(10) si edhe filet e konfigurimeve. E mira eshte qe pasi te hedhesh plugin ne aparat, ato emu qe s'te hyjne ne pune ti fshish.
Thjesht ajo qe do besh eshte te fusesh linjat e tua, pastaj
Menu - Plug-in dhe jepi OK mbi emu qe do te aktivizosh(shiko qe ne krah te behet jeshil)
Kaq eshe e gjitha.
Te falenderoj miku im Fillestar !
E zgjidha problemin me Ovesin te cilin e falenderoj edhe ate per durimin qe pati
dhe cdo gje eshte ok
Ju pershendes ,dhe ju uroj tja kaloni mire Respekte
Pershendetje
kam bler nji amiko alien shd 8900, u mundova te i qes enigma2 , duke u munduar te i percjell porecedurat mbase kam gabuar,tani ka mbetur ne pozicion pat apo te theme tere kohen eshte ne LOAD mirpo gjet tjeter nuk funksion.Munde te me tregoni se si munde ta kthej ne gjendjen e meparshme apo mbase nuk ekziston nji mundesi e tille.
Faleminderit
Pershendetje Liberatori
Mos u merzit sepse nuk eshte problem.Provoje ta kthesh perseri ne spark.
Boxi duhet te jete i fikur,ndize boxin dhe mbaje te shtypur butonin OK deri sa te dali foce,pstaj leshoje butonin OK dhe dote shtypesh butonin ^ larte dhe jepi perseri OK.
provoje dhe me shkruaj.
Nuk eshte se s'ben CCcam ne Spark, por ceshtja eshte se ai eshte nje hibrid i mgcamd.
E njejta gje vlen edhe ne E2. Pra si ne Spark dhe ne E2 i njejti CCcam eshte.
Eshte me mire me perdor oscam ose mgcamd ne te dy sistemet.
Per pjesen qe te rri LOAD, ka shume mundesi qe nuk ta ka marre fare imazhin E2. Provoje prape proceduren, ose provo imazh tjeter E2.