Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Page 87 of 101 FirstFirst ... 3762778285868788899297 ... LastLast
Results 861 to 870 of 1001

Thread: Spark Box: Golden Media, Amiko 8900 HD & Amiko Alien2, Edison Argus, SAB, etj

Senior Member krojf-14's Avatar
    Uploads
    0

Re: Spark Box: Golden Media, Amiko 8900 HD & Amiko Alien2, Edison Argus, SAB, etj

Prsh miqt e mi
    I njejti problem me ndodhe i nderova Satellits.xml me dailn te gjithe satelitet ne tabel
    por kur vete tek konfigurimi me dalin vetem kater satelit i beje refresh aparatit satelitet
    jane te gjithe te konfigurimi nuik me del pervec kater sateliteve une e kam vetem me nje koke
    por konfigurimin e beje per kater satelite A.B.C.D e provoj me 1 i njejti problem?

2. Advertise Here
    Senior Member milan66's Avatar
    Uploads
    0

Re: Spark Box: Golden Media, Amiko 8900 HD & Amiko Alien2, Edison Argus, SAB, etj

O krojf-14, aparatin e ke me motor apo jo se spo marr vesh fare, nese eshte me motor konfiguroje ne pozicioner motor jepi pozicionet ne vertikal dhe horizontal ne varesi te vendit ku ndodhesh, nese ske motor konfigurimin beje simple dhe me poshte ke mode, leviz majtas dhe te del konfigurim per nje satelit, shkarko listen e Vhanibal per satelitet qe do dhe leviz parabolen, shendet shoku.

Uploads
    0

Quote Originally Posted by milan66 View Post
    O krojf-14, aparatin e ke me motor apo jo se spo marr vesh fare, nese eshte me motor konfiguroje ne pozicioner motor jepi pozicionet ne vertikal dhe horizontal ne varesi te vendit ku ndodhesh, nese ske motor konfigurimin beje simple dhe me poshte ke mode, leviz majtas dhe te del konfigurim per nje satelit, shkarko listen e Vhanibal per satelitet qe do dhe leviz parabolen, shendet shoku.
    Miku im nuk e kam me motor dhe ne simple e kam vendosur
    e kam shkarkuar listen nga Vhannibal dhe lista me dele ne regull ne aparat por kur dua qe te te kerkoj nje satelit prsh thorin tek konfigurimi me dalin vetem 4 satelit dhe jo te gjithe satelitet qe kam te shkarkua,nuk e di nese me kuptove,Ja kalofsh mire

VIP Member fillestari's Avatar
    Uploads
    115

Quote Originally Posted by krojf-14 View Post
    Miku im nuk e kam me motor dhe ne simple e kam vendosur
    e kam shkarkuar listen nga Vhannibal dhe lista me dele ne regull ne aparat por kur dua qe te te kerkoj nje satelit prsh thorin tek konfigurimi me dalin vetem 4 satelit dhe jo te gjithe satelitet qe kam te shkarkua,nuk e di nese me kuptove,Ja kalofsh mire
    Po eshte normale qe 4 satelite dalin ne rast se zgjedh
    Configuratin ------------- Simple
    Mode ------------------- ABCD
    Sic edhte normal te dalin 2 satelite kur zgjedh AB apo vetem 1 satelit kur zgjedh Single.
    Nuk e di po kur shkon mbi nje nga satelitet aty te Satellites ---------- xxxxx dhe i jep me butonin e zerit V+ apo V- nuk te dalin satelitet e tjere???
    Me sa koka e ke parabolen?? Cfare imazhi po perdor??

Uploads
    0

Prsh miq! per mos ta kethyer ne cat:
    problemi im eshte ky... cdo seting qe shkarkoj aparat e suprimon
    por kur vjen puna tek konfigurimi nuk me dalin pervec 4 sateliteve qe kam konfiguruar ne fillim
    per imazh kam perdorur imazhin e Fillestarit per Libertatorin.por nuk besoj qe eshte ky problemi
    ndoshta un gaboi diku???i beje rifresh i njejti fenomen ndodh ndoshta kam fshire dicka nga imazhi pare
    ndoshta ndonjer imazh tjeter ?/

Uploads
    115

por kur vjen puna tek konfigurimi nuk me dalin pervec 4 sateliteve qe kam konfiguruar ne fillim
    per imazh kam perdorur imazhin e Fillestarit per Libertatorin.por nuk besoj qe eshte ky problemi
    ndoshta un gaboi diku???i beje rifresh i njejti fenomen ndodh ndoshta kam fshire dicka nga imazhi pare
    Per mendimin tim bjeri shkurt, flashoje nga e para me imazh te paster. Disa faqe me perpara ke nje imazh pkteam Hyperion v4. Jo se ka ndonje gje qe nuk shkon me imazhin qe kam postuar une sepse atij nuk i kam bere asnje lloj konfigurimi pervec se ka emu brenda, por gjithsesi backup ngelet.
    Perpara se ta flashosh, dosjet emu dhe keys(qe ndodhen ne var) kaloi sic i ke permes DCC ne PC, ne menyre qe pasi ta flashosh ti kesh emulatoret dhe konfigurimet te gatshme.
    Po ashtu, perpara se ta flashosh mund te ruash edhe ndonje plugin qe te intereson apo qe nuk do ta shkarkosh perseri online.
    Psh; nese do te ruash DD_Subt(plugin qe ben te mundur perkthimin e filmave online)
    Hyn ne /usr/lib/enigma2/python/Plugins/Extensions ketu gjen dosjen DD_Subt qe e kalon prej aparatit ne PC. Ne kete menyre pasi i hedh imazhin e ri kalon edhe dosjet qe ke ruajtur me pare ne PC ne aparat.
    Po keshtu mund te veprosh edhe me NGsetting(lista e vhanibal online) apo me OscamInfo etj plugin qe mund ti kesh shtuar vete.
    Ne kete menyre veproj edhe vete sepse keshtu e flashoj boxin pa problem dhe nuk humbas asgje nga imazhi i meparshem.

Ky eshte mendimi im.

KLM

Contributing Member obenoo's Avatar
    Somewhere between the sacred silence and sleep
    Uploads
    9

A ke provuar ti ndërrosh "satellites.xml"
    Imazhi me të cilin ti po e flashon, mund ta ketë të modifikuar për ato satelite... ti provo të futesh një që i ka të gjitha satelitet....

Uploads
    115

Quote Originally Posted by obenoo View Post
    A ke provuar ti ndërrosh "satellites.xml"
    Imazhi me të cilin ti po e flashon, mund ta ketë të modifikuar për ato satelite... ti provo të futesh një që i ka të gjitha satelitet....
    Ate e ka bere ai, e thote edhe ne postin e pare ne krye te kesaj faqeje, plus qe imazhi qe i ka hedhur nuk ka asnje lloj modifikimi, Gjetke mund te qendroj problemi.

krojf-14
    Tani e lexova me vemendje, pra ti parabolen e ke me nje koke dhe konfigurimin e ben per 4 koka.
    Me sa kuptoj une, ti duhet te levizesh parabolen manualisht, sa here do te shofesh ndonje programcion ne satelite te tjere.
    Me mire eshte ta besh keshtu konfigurimin ne tuner
    Mode ------------------- Single
    Satelites ---------------- Eutel 16°E
    Dhe sa here qe te duhet te levizesh parabolen, nderro edhe satelitin nga Eutel 16°E ne Thor apo ku do te shkosh.
    Ose ne rast se nuk do te besh konfigurime ne tuner sa here qe leviz parabolen, zgjidh opsionin e motorit qe ne fillim pas flashimit. Beje per te gjithe satelitet keshtu:motor.jpg dhe do jesh ne rregull. Keshtu thjesht mund te levizesh parabolen sa here qe do, pa bere me konfigurime ne tuner. Ose me sakte mtorin je i detyruar ta besh vete manualisht.

Uploads
    0

Quote Originally Posted by fillestari View Post
    Ate e ka bere ai, e thote edhe ne postin e pare ne krye te kesaj faqeje, plus qe imazhi qe i ka hedhur nuk ka asnje lloj modifikimi, Gjetke mund te qendroj problemi.

krojf-14
    Tani e lexova me vemendje, pra ti parabolen e ke me nje koke dhe konfigurimin e ben per 4 koka.
    Me sa kuptoj une, ti duhet te levizesh parabolen manualisht, sa here do te shofesh ndonje programcion ne satelite te tjere.
    [IMG]Erreur à la ligne 45 du traitement Clic sur shoot. Vous avez appelé la fonction SocketLit. La socket de nom telnet1 n'existe pas. Informations techniques Projet : Mon_Projet Dump de l'erreur du module <WD140COM.DLL> <14.00Au>. - Appel WL : Traitement de <FEN_Fenêtre1.shoot>, ligne <45>, thread <0> Fonction <SocketLit>, n° de syntaxe <2> - Niveau : erreur fatale (EL_FATAL) - Code erreur : 100090 - Code erreur WD55 : 0 - Pas de code d'erreur système - Pas de message d'erreur système - Que s'est-il passé ? La socket de nom telnet1 n'existe pas. - Infos de debug : Fonction (10,79) - Infos attachées : EIT_PILEWL : Clic sur shoot (FEN_Fenêtre1.shoot), ligne 45 Clic sur shoot (FEN_Fenêtre1.shoot), ligne 44 Clic sur shoot (FEN_Fenêtre1.shoot), ligne 44 Clic sur shoot (FEN_Fenêtre1.shoot), ligne 44 Clic sur shoot (FEN_Fenêtre1.shoot), ligne 44 Clic sur shoot (FEN_Fenêtre1.shoot), ligne 44 EIT_COMPOSANT : EIT_DATEHEURE : 20/07/2014 12:25:05 - Pas d'identifiant dans le .err Assistance[/IMG]
    Me mire eshte ta besh keshtu konfigurimin ne tuner
    Satelites ---------------- Eutel 16°E
    Dhe sa here qe te duhet te levizesh parabolen, nderro edhe satelitin nga Eutel 16°E ne Thor apo ku do te shkosh.
    Ose ne rast se nuk do te besh konfigurime ne tuner sa here qe leviz parabolen, zgjidh opsionin e motorit qe ne fillim pas flashimit. Beje per te gjithe satelitet keshtu:motor.jpg dhe do jesh ne rregull. Keshtu thjesht mund te levizesh parabolen sa here qe do, pa bere me konfigurime ne tuner. Ose me sakte mtorin je i detyruar ta besh vete manualisht.

I bera te gjitha si shkruaje me larte dhe i njejti fenomen ndodh sic e shikon edhe nga kjo foto ketu kam edhe Thorin 0.8
    dhe sic kam sqaruar pasi beje
    Satelites ---------------- dhe duat te vendos satelitin qe dua me dalin vetem 09- 13-16-19??
    ndoshta do nderuar image
    ju falenderoj per ndihmen e pakursyer

Uploads
    115

Po futi nje imazh te ri dhe zgjidh qe ne fillim opsionin per motor ne tuner.
    Dicka do te kete ndryshuar gjate configurimeve qe ke bere.

PS: Nuk duhet ngateruar nr i buketeva me nr e sateliteve. Pra edhe nese dalin te gjitha buketat, nuk do te thote se automatikisht jane edhe satelitet respektive.

I bera te gjitha si shkruaje me larte dhe i njejti fenomen ndodh sic e shikon edhe nga kjo foto ketu kam edhe Thorin 0.8
    dhe sic kam sqaruar pasi beje
    Satelites ---------------- dhe duat te vendos satelitin qe dua me dalin vetem 09- 13-16-19??
    ndoshta do nderuar image
    ju falenderoj per ndihmen e pakursyer

Advertise Here