Pershendetje,kam nje problem me Amiko alien2 ,vendosa enigma2 hdmu por nuk po gjej softcam,ku mund ta gjej ?
Pershendetje,kam nje problem me Amiko alien2 ,vendosa enigma2 hdmu por nuk po gjej softcam,ku mund ta gjej ?
genci1, po te shohesh ketu ne kete forum tek kjo teme rreth faqes 40 apo 41 duhet te kesh softcam per HDMU imazhe E2, kerko ketu se jam i bundur se do te gjesh, ju pershendes.
milan66 pershendetje,problemi eshte se kur hyj ne menu nuk po gjej softcam control,e kam perdorur kete imazhe para 5-6 muajsh dhe thashe te vendos perseri
Genci1, une per vete kam aparat GoldenMedia HD triplex dhe e perdor me imazh HDMU Sti7162, shkarkoj oscam nga menu i bej te gjitha procedurat dhe 2here blu per te hyre te softcam, sdi cte te them por provo ndonje imazh HDMU te me parshem jo te fundit, ke imazhe te forum hdmediaunivers.com, ju pershendes dhe me vjen keq por kaq di te te them.
ok milan66 e gjeta,faleminderit shume
Prsh !
Kam nje "Golden media 990 cr hd usb pvr spark reloaded" dhe deri tani
me ka punuar mire ,e kam kthyer ne Enigma2 .Sot duke i bere nje restart enigma
(me bllokohej shpesh )
aparati ka vetem ze dhe jo figure dhe pulti nuk punon
e ktheje ne sparke ketu cdo gje eshte ne regull me ze e figure,,ka ndonje menyre
per ta rikthyer perseri ne Enigma???Ja kalofshi mire
Pershendetje
Nuk besoj se ka ndonje gje. E provove ta fikesh dhe ta rindezesh aparatin??
Nqs nuk ndryshon gje hidhja edhe nje here po te njejtin imazh nga e para ose ndonje imazh tjeter. Besoj se pas riflashimit do regullohet.
E mira eshte qe imazhit E2 qe te pelqen ti besh backup, dhe kur ke probleme ja rihedh perseri, keshtu e ke te gatshem me te gjitha dhe kur e rihedh s'ke nevoje ti besh konfigurimet nga e para.
KLM
Prsh miku im!
Aparatin e riktheva ne Spark dhe pastaj perseri ne Enigma 2,e hoqa nga priza i bera restart dhe perseri e njejta gje
munde te me dergosh ndonje softe te pregatitur se kete qe kam hedhur ma ka bere edhe njeher me pare
kam te instalua kete "PKT_Spark7111_E2_HYPERION_v4"
Ja kalofshi mire
krojf-14, per mua hidhi imazhin nga e para dhe mos fut plagine te tepert per momentin e fillimit, ne jemi shume kerkues per gjera te reja dhe ne keta imazhe fusim edhe mgcamd edhe cccam dhe oscam, per mua lere me dy tre oscam dhe je ok, pershendetje shiku.
Per softe etj nuk te ndihmoje dot per momentin (kam nderruar shtepi dhe ende i kam pajisjet neper kuti kartoni)
Zgjidhja me e shpejte eshte ajo qe te thote milan66 dhe ajo qe them ne postin paraardhes, pra flashoje edhe nje here.
Ndonese aparati ne E2 nuk reagon, mendoj se mund ti maresh linjat dhe emulatoret qe ke perdorur me DCC. dhe keshtu ja rihedh nga e para.
Megjithate mund te besh edhe nje veprim me te gjate qe nuk e di sa rezultat do te japi.
Kur je ne sistemin Spark beji nje backup imazhit E2 qe ke aktualisht sipas pershkrimit Ketu
Pastaj rihidhja imazhin(backup). Ne fund te faqes se siperpermenur e ke menyren.
Ose sipas pershkrimit Ketu vec se ne kete rast duhet ta riemertosh nga back_of_e2 ne enigma2
KLM