E kam provu dhe ta fiku e te ndezi, por e njejta gje, por me ben pershtypje se perse e nxierr tek provider 00000, nuk i lexon aparati apo duhet te
Fus listen e providerve ne liste te veqante? Aparati ka punu ne rregull deri para 3 dite dhe pastaj pati ngecje, dhe e i instalova nga fillimi hyperion v4 por pasi futa linjat dhe i aktivizova nuk hapej figura, thash mos e kishte softi dhe i hodha v3 por e njejta gje! Ne spark esht ok
Une jam ende me keta emulatore e me keto konfigurime qe jane ketu: http://www.satsupreme.com/showthread...72#post1089472 sapo i testova dhe jane OK.
Ndoshta te konfigurimet mund te jete problemi.
satsat_1, me fal qe po nderhy se nuk i kam kontrolluar postet me pare por qe cccam ose mgcamd te punoje duhet qe pasi fut cline ne cccamdlist ne mg_cfg duhet G-32 dhe B-11 dhe me pas jepi ok cccam ose mgcamd te vendosur ne aparat dhe je ok, kjo eshte procedura, mbase po te ndihmoj pak, te pershendes.
Une nuk kam vete triplex qe te them ndonje gje me shume. Pra nuk mund te them nese e ka imazhi apo jo
Ketu ke v4 per triplex.
Provoje njehere se ku i dihet.
Pershendetje satsat_1,edhe une e kisha kete problem, po nuk e ke regulluar akoma te them une cfare duhet te besh
ngaqe porta lan e dekoderit nuk punon me, kerkoj driverat per USB wireless Ralink 5370 0se RT2800 per Amiko alien 8900 SH4 procesor, qe ti instaloj manualisht. Dekoderin e kam me imazh Enigma2 (OpenATV 4.2) Kush me ndihmon dot ,se nuk po e gjej dot ne web??
futu tek menu ku ben restart.do zgjedhesh ke emu do ti, pastaj me shigjeten lart posht do shkosh aty ku thot Mapping Ca1 shkel ok dhe je ne regull