Dy menyra te tjera per hedhjen e firmware Spark permes web interface(IP ne Browser)
Menyra I permes dosjes qe kemi bere share ne PC dhe web interface----faqe 1
Menyra II permes prog DCC dhe web interface-------------------------faqe 2
Dy menyra te tjera per hedhjen e firmware Spark permes web interface(IP ne Browser)
Menyra I permes dosjes qe kemi bere share ne PC dhe web interface----faqe 1
Menyra II permes prog DCC dhe web interface-------------------------faqe 2
pershendetje forum.! me qene se kam humbur shume episode nga familia spark, do te desha pak ndihmen tuaj per nje image te fundit dhe stabel enigma2 amiko alien2
thx!
sorglospaket spark 7162 PKT-Hyperion v2.0 eshte nje imazh qe une po perdor prej disa koheve, eshte shume i mire per amiko2, punon edhe ne tunerin tokesor shume mire, ka plugine mjaft te mire te IPTV-lista dhe IPTVPleyar, oscam te activizuar por po deshe shkarko manualisht me pult edhe ndonje oscam tjeter, mjaft me imazhe te tjere si HDMU qe punojne vetem ne paketen Sky-De, do te mbetesh i kenaqur, te pershndes.
Pershendetje.Kam Amiko shd 8900 punon me spark.Me duhet nji plugin i cili mi tregon kartat e serverave,poashtu cili oscam esht ma stabil per amiko 8900.klm.
Me sa di une, plugin te tille ne kuptimin klasik si te aparatet e tjere psh Dreambox nuk ka per sparkun.
Eshte nje plugin oscam4spark_tools.s qe eshte edhe emulator. Permes tij mund te shofesh linjat aktive ose jo duke shtypur butonin e kuq(Start OSD) dhe duke shkuar te Config. Ose per oscam linjat mund ti shofesh nga PC.
Une kete emu perdor me shpesh dhe mendoj se shkon shume mire, te pakten te Amiko im.
Faleminderiit .Vetem kete deshta me dit fillestar
Hallo,kemaa.rr !
He , a e gjete, dhe a mbarove pune me oscam4spark_tools.s ?
klm
pėrshėndetje!
Dikush nga ju ka provuar n line nė mgcamd dhe nėse po mund tė mė thoni konfigurimet qė duhet tė bėj tek mg_cfg dhe priority.list tė cilat kam disa ditė qė nuk po i rregulloj dot.
Ne mg_cfg te reshti G: { }
G: { 01 } --- vetem per n-line
G: { 33 } --- per n-line + c-line
G: { 32 } --- vetem per c-line
Te priority list
X: { 0B 00 } --- per DGA
X: { 0B AA } --- per Tring...........etj etj
Ne newcamd.list fut n-line
CWS = hosti porta user pasword 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14 wan
Tani me kane skaduar n-linet qe kisha, por para ca kohesh keshtu kam vepru.
KLM