Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Page 3 of 101 FirstFirst 123458132853 ... LastLast
Results 21 to 30 of 1001

Thread: Spark Box: Golden Media, Amiko 8900 HD & Amiko Alien2, Edison Argus, SAB, etj

VIP Member BIG BOBI's Avatar
    Uploads
    70

Re: Spark Box STI 7111 HD

Quote Originally Posted by ahmeti View Post
    une kam sistemin spark mora dog setting e qita listen e e2 ne dogsetting por tani nuk po muj ta qes ne dekoder flm
    si te instalosh SETTINGS

• formato nje çeles USB ne fat32!
    • vendose kartelen me settins ne usb
    • me dekoder ndezur vendose usb-ne ne porten usb te dekoderit dhe prit disa sekonda,pastaj shko me dirigjues ne: "MENU > SYSTEM > UPGRADE > DATABASE TRANSFORMER".
    • Seleksiono "/storage/c" dhe shtyp "OK" dhe ne dritaren qe te hapet seleksiono kartelen settings dhe shtyp butonin e kuq(select) ne dirigjues per te zgjedhur ate kartele!
    • tani ne "Path" do te dali pak a shume keshtu "/storage/c/settings_...".
    • Per te instaluar settings shtyp ne dirigjues butonin jeshil (load) dhe prit sa te mbaroi.(pune sekondash)
    • u be,ne qofte se e ke bere proceduren ne rregull, lista me kanale eshte vendosur ne dekoder gati per perdorim!
    • ps: ne qofte se aparati nuk te njeh usb-ne nderroje me nje tjeter, te keshilloj kingstone,sandisk!

2. Advertise Here
    Banned
    Uploads
    2

Quote Originally Posted by ahmeti View Post
    une kam sistemin spark mora dog setting e qita listen e e2 ne dogsetting por tani nuk po muj ta qes ne dekoder flm
    N.q.s setting qe e qite nga E2 per Spark quhet dbase.bin, me nje program FTP, fute te dosja root/spark/AppDb dhe startohe boxin.

Banned
    Uploads
    2

Editor i mire per Boxet - Spark eshte SetEditPingulux.
    Google ka c'do gje ...

VIP Member OVES12's Avatar
    Uploads
    1,123

Kush ka box SAB Unix F+ Spark imazhet i shkarkoni ketu

Senior Member posedon's Avatar
    Uploads
    1

Gjithcka per aparatet edison

Meqe keto kohet e fundit jam perkushtuar shume tek aparatet Edison, dua qe ta ndajme se bashku eksperiencen e gjithesecilit ne lidhje me te.
    Une personalisht nuk e prisja qe me rreth 130 euro mund te blija nje aparat satelitor qe do ta them me plot goje qe le ne balte dhe ata me te shtrenjtet e tregut.
    Pas i nxorra uje te zi nje MINI qe kisha kalova tek pinguini i familjes. Ne fillim mu duk ufo fare, por pas 2-3 ditesh kuptova qe eshte yll fare.
    Me 450M Hz based CPU procesor, flash:512MB, fluturon fare. E provova si fillim se multimedia ne sherbimin youtube qe ka, asnje lidhje me dm400se origjinal qe kam, sheh you tube full hd sikur i sheh nga kompiuteri.
    Me e bukura, ka te instaluar Spark me Enigma 2, pra dual boot. Enigma 2 provova disa image qe kane nxjerre por nuk mbeta dhe shume i kenaqur, por shoh qe punohet mire dhe ka goxha ndryshum pas cdo te riu qe del.
    Ndersa persai perket Spark, nuk kam se cthem, fantastik fare. ja mora shpirtin 2-3 dite dhe nuk me beri numra per asnje cast.
    Cilesia e figures: 1920x1080p i thote te gjitha.
    Te hyj tek tema qe na djeg te gjitheve: sharing.
    Atehere, ka te instaluar cccam, mgcam, newcam, oscam dhe gjithcka qe ka dhe E2, e provova si klient ne fillim me cccam.
    ne pergjithesi mire ne perjashtim te ndonje freze shume te vogel cdo 50 min dhe ndoshta dhe me shume.
    Me pas e provova dhe me mgcam, ketu eshte gjithe fuqia e tij. E kam tash rreth 4 muaj dhe punon sahat fare.

VIP Member BIG BOBI's Avatar
    Uploads
    70

Re: Gjithcka per aparatet edison

Quote Originally Posted by posedon View Post
    Meqe keto kohet e fundit jam perkushtuar shume tek aparatet Edison, dua qe ta ndajme se bashku eksperiencen e gjithesecilit ne lidhje me te.
    Une personalisht nuk e prisja qe me rreth 130 euro mund te blija nje aparat satelitor qe do ta them me plot goje qe le ne balte dhe ata me te shtrenjtet e tregut.
    Pas i nxorra uje te zi nje MINI qe kisha kalova tek pinguini i familjes. Ne fillim mu duk ufo fare, por pas 2-3 ditesh kuptova qe eshte yll fare.
    Me 450M Hz based CPU procesor, flash:512MB, fluturon fare. E provova si fillim se multimedia ne sherbimin youtube qe ka, asnje lidhje me dm400se origjinal qe kam, sheh you tube full hd sikur i sheh nga kompiuteri.
    Me e bukura, ka te instaluar Spark me Enigma 2, pra dual boot. Enigma 2 provova disa image qe kane nxjerre por nuk mbeta dhe shume i kenaqur, por shoh qe punohet mire dhe ka goxha ndryshum pas cdo te riu qe del.
    Ndersa persai perket Spark, nuk kam se cthem, fantastik fare. ja mora shpirtin 2-3 dite dhe nuk me beri numra per asnje cast.
    Cilesia e figures: 1920x1080p i thote te gjitha.
    Te hyj tek tema qe na djeg te gjitheve: sharing.
    Atehere, ka te instaluar cccam, mgcam, newcam, oscam dhe gjithcka qe ka dhe E2, e provova si klient ne fillim me cccam.
    ne pergjithesi mire ne perjashtim te ndonje freze shume te vogel cdo 50 min dhe ndoshta dhe me shume.
    Me pas e provova dhe me mgcam, ketu eshte gjithe fuqia e tij. E kam tash rreth 4 muaj dhe punon sahat fare.
    tema per te tille aparat egziston ne seksionin shqip te sat friends!
    http://www.satsupreme.com/showthread...ox-STI-7111-HD

Senior Member
    Uploads
    3

Meqe jemi tek tema e resiverave spark me ka shku mendja te blej nje Edision Argus Pingulux Plus Linux. Tek nje dyqan ne Berlin cmimi ishte 120 euro.
    Pytja ime eshte: A ja vlen te blihet per aq para?Un jetoj ne Tirane. A eshte ndonjeri ketu ne forum qe jeton ne Gjermani dhe te ma sjelle nje ne Tirane sigurisht jo falas.

Uploads
    1,123

HDMU_1027_E2_spark_211_git_4546_nodebug_ nolcd_Diff3_Flash

Nje falenderim per HDMU Team

i testuar ne aparatin Pingulux

FTP Login : root PW:HDMU

download link

Uploads
    1,123

Pritet te dali nje Sw i ri 1.2.56 per Spark

-Add function: add NTP support
    -Add function: add online subtitle support for live stream (press yellow button enter subtitle list in full screen)
    -Add function: add verify old password when change password in system->parental control
    -update software keyboard of opera
    -fixed the bug: stb hang up when press blue button in media file playback

Uploads
    1,123

Spark exclusive online Plugin install
    Attached Images Attached Images
    Attached Files Attached Files

Page 3 of 101 FirstFirst 123458132853 ... LastLast
Advertise Here