Че съм блокирал уни-тата - ДА, че не съм си платил, грешиш (платил съм го още на 27 или 28-ми декември), просто последния ъп ми беше на 01.01.2013 вечерта. Благинчи също спомена за такава ситуация, като втория му субскрипшън е само минуси (явно и той е блокирал уни-тата) - е като ти се случи на теб и друг като спомене подобен проблем, няма ли да се замисли човек че има нещо гнило? Както повечето знят, абонамент най късно може да се плати на 3-ти включително, и после те режат - сменят май ключа (както се сменя и около 20-23-то число на месеца) и ако не си платил, не ти се актуализира инфото, ключа си влиза с шаред, ама няма актуални субскрипшъни, датата може да е вярна но... Още не съм пуснал уни пакет за да видя до кога ще ми дава отговори картата и втория ми субскрипшън още е само минуси. Такива са моите разъждения, защото няма много информация. Ако греша, поправете ме! За потвърждение в понеделник ще сканирам бележките си от края на декември, и Ви моля неподвърдено инфо да не давате. Плащам си най-редовно 2 основни с 2 допълнителни на премиум пакет.
Грешката не е кой знае колко `говоряща', ако човек не следи редовно кода и не е в час с него, аз гледам само описанието на промените а не как са ги реализирали, просто време няма за друго!

Reply With Quote