Аз ако не бях доволен ,щях ли да си правя собствен сървър.
Аз ако не бях доволен ,щях ли да си правя собствен сървър.
Моето мнение е че става за първоначална зарибявка, но след това човек трябва да започне да се развива. Аз не успях да се изразя правилно, че това което написах е 20% насочено към теб и 80% към останалите хора, за които кардшеринга означава само платени сървари. Някои път се налага, ако ни трябва нещо което не е публично, но излезе ли публично, според мен не трябва да се използва.
Не ми харесва да пиша offtopic ако имате интерес по въпросната тема (предимства и недостатъци на платения cardsharing) мога да направя отделна, според мен нещата са изчерпани в тези 4 поста.
На мене лично не ми пука, тоз бакдор или квото е там, не може да ми нанесе кой знае какви вреди, да не кажа никъкви, Игрекмод e кама, който оскам никога няма да бъде, А и това си е удър върху надменното отношение от оскам.
А като гледам, и на другите не им пука. Така че който го кефи, да си го ползва на собсвен риск. Ако на тия пичове, дето го разработват, им трябват няколко кбайта кеш, да ги зимат, заслужили са си ги.
Моя грешката не става дума за кеш, а за използване на линиите ви.
Относно пукането, в България за това сме на това дередже, защото всеки ни прецаква, а на никой не му пука.
За това че този кам никога няма да бъде като оскам си прав и се надявам никога да не стане. Вече имам един урок от cccam, тогава пак на никои не му пукаше, хората казваха, че от скай им блокират картите и взимат информация от cccam. Накрая наглеците, по чиито стъпки е тръгнал и въпросният руснак, дори публикуваха в интернет и списък с хиляди сървари които използват, наглият им софтуер.
Така, че следващият път, например ако на Юрката му скимне да използва приемника или компютъра ви като прокси, за да изпраща спам и вируси, дано ви запука. Все пак Руснаците са едни от най-големите разработчици на зловреден софтуер, така че наведете се още повече и се разголете добре.
Боби виж сега, няма смисъл да говориш за `отмъщение` единично -требе си хайка. А ние сме си на това `дередже` защото първо ние гледаме как да го забодем на другия по-всеки възможен и не възможен начин.
А колкото до спама за който говориш, от боска основно може да краде линии и кеш , а да стигне до нещо по-голямо- няма шанс.
Самата линия на него не му върши работа защото в сървъра ще има 2 сесии и ще го разберат бързо.
Ако искате мога да питам some888 даде по-големи подробности, относно кое как прави юрката, аз лично не използвам, въпросният кам и пуснах темата за ваша информация. Преди време бях попарен от cccam и то не от моя грешка, а от други хора с които разменях и бяха с 2.3.0, за това и искам да ви предупредя, че има измама и в имода.
Боби,ако на някои не му пука че му го забождат нищо не може да се направи.Особено ако и преди са му го заболи с сссама.
Това според мен си е меко казано дъбилност.
Чудя се, защо баш най-незаинтересованите коменрат. След като не ползвате игрекмод и нямате причина да го ползвате. Според мене нещата са силно преувеличени.
Доста хора имат интерес да плюят игрекмод, и да му преписват какви ли не фантасмагории. Както и обратното.
Лично на мене си ми върши работа, и съм си направил сметката как да го позлзвам. Уверявам ви че като ми го "забодат", ще ви се похваля. Ако разбера де.
Когато е станала тази цигания с ццкам, въобще не съм знаел какво е цифрова ТВ, така че ще ми е за сефте.
turbopower, питай за повече подробности, надявам се да е информация получена на база тестове, и това не е поредния заинтересован.
Питането е пратено, ще ви държа в течение. dstb ти май не ми хващаш идеята.Hello Vadim,
How are you?
I have one question to you.
Could you please give me more information about ymod backdoor. Some members from Bulgarian forum says that this is not a true. One member in Bulgarian section also report that he is met also strange behaviour with this emu #2
Please give us more information about this.
Best Regards,
Boyan
Въпроса, които мен лично ме касае, без да използвам даденият емулатор е. Макар и аз да не го използвам, ще разменя линии с някои като теб, които го използва и без да съм склонил както теб да съм с тези емулатор, ще бъда използван и аз в измамите на трети лица. Сега схвана ли какво имам в предвид и защо ми пука дали се използва ymod. Ситуацията е същата като с cccam тогава аз също бях с правилната версия, но заради такива като теб които не им пукаше бях ощетен и аз.
Така че чакаме отговор от човека пуснал новината тук и ако доводите са му сериозни, а вие уважавате тези с които разменяте ще се вслушате. Ако ли не никои няма да разменя с вас това е.
Аз лично не виждам причина някои да плюе по този емулатор, между него и оскам няма нищо общо, освен че Юри използва неправомерно, сорса на oscam за собствени цели. Това са приликите и до там свършват. Oscam 1.20 e unstable докато ymod е stable, по тази причина работи по-добре от някой версии на oscam. Когато oscam 1.20 стане stable, който иска може да ги сложи на масата и да сравнява, по тази причина твоето мнение че " Игрекмод e кама, който оскам никога няма да бъде," може да се докаже чак тогава. Макар че си прав до някъде в oscam никога няма да бъде и подобен на ymod, защото няма да има вграден емулатор, това е факт.
Ето го и отговора ако е нужен превод пишете, за да го направя.
hi!
there are 2 options to make sure there is a back door
* the easy way- monitor traffic from your router (a bit difficult anyway)
* decompile the binaries
sorry I just have no time for any of them.... but trust me 99.9% there is a back door in ymod
I believe more info was on oscam board itself, but it is closed for now
but even if I give 100 proof of back door somebody will still disagree
few days ago I had an argument about Chinese openboxes OS and even I know for sure they using ali tds2 rtos,it is a proprietary Os system a lot a people without any knowledge been saying it is Linux
there funny situation with oscam ymod..... there is almost no keys to use.... so it is pretty much useless and perverted mod of oscam ( my point)
and the same warning as with food - Guys do not eat smelly fish....you may get poisoning after!... but no somebody will say that he will like smelly fish :))
anyway it is better to be safe then sorry
thanks