И в крайна сметка само приказки без един сериозен лог...
И в крайна сметка само приказки без един сериозен лог...
Може там да е имало, но вече форума на oscam.to е история. Единственото доказателство е това което е писал joropet, ако искате да имате черно на бяло човека ви е написал как да тествате.I believe more info was on oscam board itself, but it is closed for now
Според мен трябва най-много да са заинтересувани от потвърждение тези които го използват. Така, че за мен въпроса е приключил за момента след като няма други доводи.
Аз лично съм реших за себе си, че няма да разменям линии срещу сървар с ymod. Както се казва в поговорката "парен каша духа".
На един dm500 съм сложил този имод защото работи с кодове за ирдето, и има и линийки но за толкова време няма нито една издънка. Версията е на повече от година - t17 и през цялото време е работила там. Проверявал съм дали има други конекции освен линийките но всичко е наред. Не знам дали наистина има вратичка и дали я има в тази стара версия но това е положението.
Малко допълнение - от доста време се ползва само като клиент. Преди време се ползваше и като сървър с локална карта но беше по newcamd.
Според мен дори да има дупка тя няма да се забележи в web, все пак е така всеки би забелязал лесно. Трябва да се разгледат ip address които се свързват към сървара, ако се види че има и други освен участващите в размяната, тогава доказателства са на лице. Другият вариант е да се декомпилира и които разбира от C++ може да провери.
Ако се интересувате от емулатора на ymod тогава става лесно, пускате линия от ymod към оригиналният и така ще може да използвате ключовете, на него. Нямате линия на обратно, така опасност за сигурноста няма.
Препоръчвам n линии дори може да ги споделяте и с други осками.
Хитро нали![]()