Пробвах се да клоквам картата на СатБг максимално работи на 10MHz и oscam с USB феникс от тези които съм правил.
При вас как е?
Реално се получи това.
by conax (87ms)
Пробвах се да клоквам картата на СатБг максимално работи на 10MHz и oscam с USB феникс от тези които съм правил.
При вас как е?
Реално се получи това.
by conax (87ms)
А каква попринцип е честотата на картата, и какво забавяне имаш тогава?
Колко потребителя може да издържи?
Това значи ли че всеки нов потребител, ще ти увеличи забавянето в случея с 87мс ? (това в чисти обръщения към картата)
Сори за отлонението, ама мисля че не сме говорили за това.
Зависи потребителя, колко гости си е поканил,ако са на ракия ,е лесно,но ако,менкат на бира и вино и има добри мезета,ти е спукана работата!!А от тебе зависи,как си нарязал баницата!Добрата филтрация по сидове е препоръчителна!Не повече от 4-5 лини ,усера,с право на решер,ако е гледаема картата!
Вграденият четец е ясен няма какво да го догони.
Другият трик е с моя любим cacheex и описаното от теб може да се подкара много добре. Аз съм пуснал и филтрация и ecm whitelist. Преди четох по форумите че тази карт анеможело да се клоква и да се държи само на 9600. Снощи пробвах и затова пуснах темата да обсъдим как е при вас и дали е стабилна при клок.
До dstb
Да това са (чистите) заявките които гледам в web интерфейса. Реално благодарение на cacheex няма как да я натоваря хубаво както е писал dzumba.
Боби с твоя usb феникс при мен подкарах на 8Мхц с времена 90/мс/ На 10 не се заиграх, но ще пробвам ! :) На 800се ми въртеше с вградения четец на 95мс.
П.С. Сега се сещам за нещо друго Пентхаусите защо ги отваря с времена около 200...само тях. Така беше и на приемника като беше картата ?
Пробвах и до 12 MHz но там, вече забива ще ги пробвам порната по-късно, за да видя как е при мен.
Някой да има обяснение за това ? Че разни палячовци ме питат защо така ? Те от нашата карта друго и не гледат...дет се вика :)))