Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 11 to 20 of 32

Thread: Обновяване на карта Bulcrypt ver.1

Super Moderator turbopower's Avatar
    Uploads
    129

Re: Обновяване на карта Bulcrypt ver.1

Quote Originally Posted by tok82 View Post
    какво трябва да има отсрещния човек че да ми ъпва картата с арива става ли например по cccam или newcamd
    Какъвто и е да е приемник поддържащ и работещ с oscam (последните svn ver). Има не публични камове като kpcs и oscam в който са заложени персонални модификации, за тях съм чувал че обновяват и с други софтуери. Последният вариант е с tsdecrypt той работи на компютър.

2. Advertise Here
    Contributing Member mminkov's Avatar
    Uploads
    7

Quote Originally Posted by turbopower View Post
    Минков това е решението както ти написа колегата пускаш кабел до дрийма и той да си ъпва.
    Сървъра ми не е при мен а на работата ми, в къщи гледам една делта 202 като 2-ри приемник (в кухнята) и Некст 18500хд от сървъра защото е ХД. От време на време пускам дрийма с vlc през лаптопа да направя ъпдейт. Имам 2-ра (моторна) чиния, която е на дрийма (но не я въртя (куцо нали- само за ъпдейт) гледам само 39Е). Та въпроса ми е до кога мога да не пускам дрийма. Там където ще ходя има и нет и чиния на 39Е. За това питам!

Senior Member
    Uploads
    0

значи дреям 800хд ще може да ъпне картата но трябва да е с оскам и по кой протокол става номера

Uploads
    129

По cccam работи добре другият е camd35 аз използвам тези двата, лично предпочитам camd35. Оскамите трябва да са 1.20 след 7238 build

Uploads
    129

Quote Originally Posted by mminkov View Post
    Сървъра ми не е при мен а на работата ми, в къщи гледам една делта 202 като 2-ри приемник (в кухнята) и Некст 18500хд от сървъра защото е ХД. От време на време пускам дрийма с vlc през лаптопа да направя ъпдейт. Имам 2-ра (моторна) чиния, която е на дрийма (но не я въртя (куцо нали- само за ъпдейт) гледам само 39Е). Та въпроса ми е до кога мога да не пускам дрийма. Там където ще ходя има и нет и чиния на 39Е. За това питам!
    Според мен пускай една тема в форума ни за размяна, че даваш линия директно от картата само някой да я обновява, слагаш един антикаскадинг срещу тарикати. Като събереш 5 човека ще имаш всичко нужно за ъпдейт без притеснения.

Member
    Uploads
    0

За ъпване на картата ми използвам newcamd протокол, така че можеш и него да използваш.

Uploads
    7

Оскамите трябва да са 1.20 след 7238 build
    к'во пък има този повече от 7190? С него съм за сега и на сървъра, орязан без ненужните елементи и на дрийма също орязан и си работят нормално

Като събереш 5 човека ще имаш всичко нужно за ъпдейт без притеснения.
    защо пък 5 човека? И един приемник стига!

За ъпване на картата ми използвам newcamd протокол, така че можеш и него да използваш.
    Аз за Ъп-а си успявам и по 3-те протокола, но само с дрийма!

Member
    Uploads
    0

С две думи, проблема е че не се ъпва с Next-a? Така ли? И аз имах проблем с ъпването на картата от Azbox. Тогава картата беше в Azbox-а и през DVB-API не пишеше нищо. Така беше с няколко версии, докато не налучках такава, която да праща ЕММ. При мен сработи версия 6978, с други по-високи версии не съм пробвал. После картата отиде в Линукс и сега Azbox-а си я ъпва нормално през ццкам протокол (даже в началото на този месец беше угаснала, понеже съм конфигурирал грешно рийдъра и съм спрял АУ-то).

Uploads
    129

Quote Originally Posted by mminkov View Post
    к'во пък има този повече от 7190? С него съм за сега и на сървъра, орязан без ненужните елементи и на дрийма също орязан и си работят нормално

защо пък 5 човека? И един приемник стига!

Аз за Ъп-а си успявам и по 3-те протокола, но само с дрийма!
    Във версия 7238 има следният важен фикс ако се използва ццкам. Аз лично съм с 7190 заради кеша и защото използвам camd35 за update.
    cccam: Correct handling of Bulcrypt card serials. Patch by chepik @ …
    Повече от един човек трябват за бекъп, винаги може един да се откаже или пък да не гледа когато на теб ти е нужен ъп. Толкова хора на брой няма да ти натоварят нещатата.

Uploads
    7

Quote Originally Posted by turbopower View Post
    Във версия 7238 има следният важен фикс ако се използва ццкам. Аз лично съм с 7190 заради кеша и защото използвам camd35 за update.

Повече от един човек трябват за бекъп, винаги може един да се откаже или пък да не гледа когато на теб ти е нужен ъп. Толкова на брой хора няма да ти натоварят нещатата.
    Аха, ясно...

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Advertise Here