оскама е на pc
OSCAM 1.20-unstable_svn build #6236
имам 30 линии cccam от тез линии неща да ми идва въпросната карта каква настройка трябва а другите карти да си идват на 0100 само да не идва 0100:00006а
оскама е на pc
OSCAM 1.20-unstable_svn build #6236
имам 30 линии cccam от тез линии неща да ми идва въпросната карта каква настройка трябва а другите карти да си идват на 0100 само да не идва 0100:00006а
За гледане ли ти трябва рестрикция или за размяна?
за гледане
Трябва да игнорираш 0100:00006а в oscam.dvbapi
хубаво ама как Oscam е сървар на комп от него вземам линия сссам за приемника с който гледам атлас в приемника не мога да бутам с линията трябва от оскама да направя каквото трябва и аз питам как да спра от всички линии да ми идва въпросната карта
Изреждаш всички каид и идент (без ...06а) в потребителския акаунт за атлас-а.
Между другото, какъв е проблема с 0100:06а ?
насича има фалшиви карти да ще ги изредя но усера на оскам взема определен брой кайд
Слагаш рестрикции те в dvbapi файла на атласа. Както ти е написал колегата http://www.satsupreme.com/showthread...l=1#post941647
Ако атласа няма подръжка на оскам тогава пусни си само една n линия към атласа със следният синтаксис от компютъра които ти е сървар с оскам. Замести както е твоя случай. Ако пък искаш да гладаш други неща тогава не ти остава нищо освен да си опишеш кайдовете които използваш в account за този приемник, както ти предложи galiano
Code:port[{DES key}]@CAID[:ident][,ident]...[;port[{DES key}]@CAID[:ident][,ident]...]...