Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Page 25 of 101 FirstFirst ... 1520232425262730355075 ... LastLast
Results 241 to 250 of 1001

Thread: Mbyllur Dreambox - image, firm, soft, etj.

VIP Member fillestari's Avatar
    Uploads
    115

Re: Dreambox - image, firm, soft, etj.

Quote Originally Posted by fati54 View Post
    Me qe jemi duke diskutuar per kete problem,mg camd e perdor vetem per EMU,se me linje nuk di pse nuk me funksionon,hapet kanali per rreth 5-6 sekonda dhe pastaj mbyllet,ne fakt perdor cccam,po per kureshtje e kam provuar,po pa rezultat,sdi ku gaboj,flm....
    Nuk mund te them me siguri se ku mund te gabosh. Por nje gje qe mund te me shkoj ne mendje eshte qe ta provosh thjesht me linjen, pra pa i futur file te tjera qe lidhen me celsat si constant.cw, seca, nagra etj etj. Shkurt te provosh ti heqesh njehere(natyrisht duke i ruajtur me pare ne PC) te gjitha filet qe lidhen me celsat ne var/keys.
    Te une, mgcamd punon shume mire si me celsa edhe me linja. Ne fakt une perdor vetem Softcam.keys dhe asnje file tjeter qe lidhet me celsat dhe deri me sot s'kam pas ndonje konflikt ndermjet celsave dhe linjave. Tani bera dhe nje prove dhe i futa nje 'tufe' te madhe me file ne var/keys (sic mund ta shohesh ne foto) dhe prape nuk krijoi asnje lloj konflikti. Gjithmone flas per E1 se ne E2 nuk e kam provuar ta perdor mgcamd edhe me celsa, por thjesht vetem me linja dhe nuk them qe punon keq as ne E2. Nuk di cte them me teper.
    Edhe une nuk eshte se perdor mgcamd si emulator te pare, thjesht punoj ndonjehere me mgcamd per qejf dhe them se nuk eshte keq.
    Me se shumti perdor oscam-in dhe vertete qe me kete jam shume me i kenaqur si ne E1 dhe ne E2.

var keys.png

KLM

2. Advertise Here
    Contributing Member
    Uploads
    157

Pershendetje. Kam nje problem me nje aparat Dreambox 500 +. Gabimisht duke menduar qe ishte modeli 500 s i hodha imazhin e Gemini No time Bomb te Missoervin te postuar ketu ne forum dhe u programua normalisht. Por pasi hoqa nga priza dhe e vura serish nuk me ristarton. Dirita e kuqe e aparatit ndizet dhe pulson vazhdimisht por aparati nuk ndizet plotesisht por qendron me driten e kuqe qe pulson. A mund te rregullohet duke e flashuar me dream up ? Ose a ka ndonje menyre tjeter per ta riparuar ? Faleminderit.

Senior Member gjilanasi007's Avatar
    Uploads
    22

Quote Originally Posted by keno135 View Post
    Pershendetje. Kam nje problem me nje aparat Dreambox 500 +. Gabimisht duke menduar qe ishte modeli 500 s i hodha imazhin e Gemini No time Bomb te Missoervin te postuar ketu ne forum dhe u programua normalisht. Por pasi hoqa nga priza dhe e vura serish nuk me ristarton. Dirita e kuqe e aparatit ndizet dhe pulson vazhdimisht por aparati nuk ndizet plotesisht por qendron me driten e kuqe qe pulson. A mund te rregullohet duke e flashuar me dream up ? Ose a ka ndonje menyre tjeter per ta riparuar ? Faleminderit.
    po provoje me qete dremup
    http://www.satsupreme.com/showthread...oft-etj/page73

Super Moderator benardi's Avatar
    Uploads
    576

duhet ta flashosh perseri me dreamup 1.3.3.4 dhe duke i vendosur imagine e duhur qe mbaron me ===> .nfi

Contributing Member
    Uploads
    157

A mund te me tregoni ndonje link per imazh per Dreamox 500 + sepse une nuk para kam gjetur shume imazhe per kete lloj aparati dhe nuk jam i sigurte se cili eshte me i miri dhe qe nuk krijon probleme per ndonje bllokim sic eshte Time Bomb per Dreambox 500 s. Faleminderit.

Super Moderator benardi's Avatar
    Uploads
    576

A mund te me tregoni ndonje link per imazh per Dreamox 500 + sepse une nuk para kam gjetur shume imazhe per kete lloj aparati dhe nuk jam i sigurte se cili eshte me i miri dhe qe nuk krijon probleme per ndonje bllokim sic eshte Time Bomb per Dreambox 500 s. Faleminderit.
    ketu ke imagine te pastra te paperpunuara , me i miri persa i perket sigurise eshte ===> pli jade3 updade ,ndersa persa i perket komoditetit eshte nemesis 4.4 ,pastaj vijne imagine te tjera te mira si sifteam apo gemini

bej ca prova edhe vete qe te bindesh

Contributing Member
    Uploads
    157

Po per extra url a vlen e njejta addons sic eshte dhe per 500 s dhe a vendoset ne var/tuxbox ? Flm.

Senior Member
    Uploads
    0

Kur teston disa imazhe per ti pare cili te pelqen,flashimi duhet bere cdo here me dreamup
    apo me flashwizard,nese ia hedh me flashwizard, kur i hedh imazhin e ri e fshin automatikisht
    imazhin ekzistues?

Senior Member
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by Emanuela18 View Post
    Kur teston disa imazhe per ti pare cili te pelqen,flashimi duhet bere cdo here me dreamup
    apo me flashwizard,nese ia hedh me flashwizard, kur i hedh imazhin e ri e fshin automatikisht
    imazhin ekzistues?
    Normalisht imazhi i vjeter fshihet se dhe vet memoria e aparatit nuk vend. Per mendimin tim per te testuar disa imazhe me dreamup dhe flashwizard nuk eshte metoda e duhur jo se nuk realizohet por humb shume kohe dhe nuk ja vlen. Po te perdoresh multiboot eshte me kollaj p.sh. meoboot ose BarryAllen se ke te gjitha imazhet qe deshiron dhe zgjedh ate qe te pelqen

Senior Member
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by best ven View Post
    Normalisht imazhi i vjeter fshihet se dhe vet memoria e aparatit nuk vend. Per mendimin tim per te testuar disa imazhe me dreamup dhe flashwizard nuk eshte metoda e duhur jo se nuk realizohet por humb shume kohe dhe nuk ja vlen. Po te perdoresh multiboot eshte me kollaj p.sh. meoboot ose BarryAllen se ke te gjitha imazhet qe deshiron dhe zgjedh ate qe te pelqen
    Best ven,mund tea shpjegosh pak me hollesisht ,si veprohet.Duhet shkarkuar ndonje file ne dm?Ne rastin konkret behet fjale
    per dm 500 . Se me kete forme qe ke shpjeguar ti nuk e kam provuar.

Advertise Here