nuk eshte e mundur shikimi i kanaleve HD me kta lloii convertus se pari nuk pranon procesori kodifikimin ne HD se dyti as tuneri nuk bene te mundur kodifikimin e kanaleve HD qe te shifen kanalet ne HD tek aparatet dm duhet bere nderyrje ne hardware por deri tani se ka marre mundimin asnji per te vetmen arsye se kushton dhe eshte humje kohe eshte bere nji nderhyrje me pare tek dbox2 dha rezultat por mbasi kishte kosto aty u la dhe aty mbeti prandai mos u lodhni kot
mire dita.Kam problem me dreambox 500s ka bllokuar dhe i rin drita jeshil e ndezun kurse fotografija njiher vjen edhe shkon.problemi eshte se kompjuteri im nuk ka serial port dhe si mundem te flashoj tani une...?
e hoqa nga priza dhe prape e njejta.Pore problemi eshte se kopjuterei nuk ka serial port,e si mundem flashoj pa serial port...?
1-koje,Ska met tjter veq huazoje nji pc me serial port tek donji shkok dhe beje flash .tung klm
eshte dhe nje proces me nje program flashwizard,por nuk besoj te besh pune se nuk te jep ip!se ky program
funksionon nepermjet portes ethernet.por perpiqu ta flashosh tek ndonje shok i joti,qe ka kompjuter me serial port!
perndyshe te duhet ky adaptorUSBG-4.jpg
kam nje problem me dm 800se clone sim 2.10,pasi e flashova me del NO CA or image 2nd failed! e provova ta riflashoj me te gjitha dreaup por nuk ma perfundon flashimin si te veproj
faliminderit