Ka menyre per te pare web-tv (kanalet qe transmetojne ne internet) ne DM 500?
Ka menyre per te pare web-tv (kanalet qe transmetojne ne internet) ne DM 500?
Per ecm extra nuk ka nevoje te hedhesh gje ne DM. Thjesht shtyp butonin Blu -> Expert/Setup -> general dhe shko te reshti ku lexon crypt: ketu zgjidh nje nga opsionet e meposhtme qe te aktivizosh ecm extra
crypt: Grafik Emm/Ecm/Expert+ ose
crypt: Only Expert+ ose
crypt: Show all (skin support)
Me pas kur ndryshon kanalet te shfaqet tabela ose kur shtyp butonin info krahas infobar te shfaqet edhe ecm extra
Po te dergoj edhe mgcamd info qe ta hedhesh ne DM sipas menyres (te posti i meparshem) dhe te shohesh qe jane pak shume e njejta gje si edhe ecm extra apo Ecm info.
Me aq sa di une, kur perdor mgcamd nuk shfaqet Hops. Por ma ha mendja se nuk eshte ndonje problem kjo se mund ta kesh linjen ne hops4 dhe te punoj shume mire, mund ta kesh ne hops1 dhe te te heqi trurin. E rendesishme eshte ecm time qe te jete sa me e ulet shifra msec dhe besoj se kjo shfaqet.
Te pakten keshtu mendoj une.
Sherbimi Web-TV nuk jane kanalet qe transmetohen ne internet, por jane kanalet qe transmetohen nga Dm yt ne PC/tableten tende.
Qe dmth, mund te shohesh kanalet qe ke te listuara ne DM t'i shohesh edhe ne PC edhe ne TV...
Kjo menyre behet duke instaluar te plote programin VLC ne kompjuterin tend edhe pastaj te shkosh tek IP e dreambox-it me browserin tend tek sherbimi WEB-TV
per cdo paqartesi, kontakto perseri ketu!
pershendetje, kam nje dm 500s, kam instaluar nemesis 4.4 . extra panel nuk me punon, ndersa addons punon. mos kane ndrruar url apo kam un problemin??