merre kete program eshte super enigma web interface
me kete program shikon dy kanele per nje kohe po nga e njejta frekuence nje program shikon ne pc nje ne televizion
merre kete program eshte super enigma web interface
me kete program shikon dy kanele per nje kohe po nga e njejta frekuence nje program shikon ne pc nje ne televizion
bera nje prove me kete program po ne Pc ekrani dilte i vogel kurse per ta pare full scren thoshte duhet te regjistrohesh ne kete program. ka ndonje menyre tjeter per ta pare ne PC me ekran normal pa regjistrim ,dhe per tu regjistruar behet me pagese apo free.Faleminderit
Peshrshendetje a e ka provuar njeri te hape kanalet ne HD ne toksor te digitalb me Sunray Sr4 cline dhe a funksion dhe ne cfare frekuence transmeton ne keto kanalet
HD.
Pershendetje
Po kur klikon te Web-X-TV cfare ndodh? As aty s'te hapet figura?
Kam pershtypjen se nuk e ke te aktivizuar web-x-tv ne DM. Per kete bej nje prove: hap prog ftp psh, DCC dhe hyr ne share/tuxbox/enigma/templates dhe ketu do te shohesh dy filet webxtvFirefox.tmp dhe webxtvMSIE.tmp me sakte permasat e tyre. Nese jane 10 kb tregon qe eshte ne rregull, nese jane 4 kb nuk funksionon.
templates.png
Imazhi plijade psh i ka te integruara saktesisht. Ndersa imazhet e tjera keto file kryesisht i marrin pikerisht prej plijade ne menyre qe te funksionoj web'x-tv. E them kete se ndoshta duke i hedhur imazhin plijade do ta kesh direkt te integruar web-x-tv.
Gjithsesi per imazhe te tjera ndoshta te ndihmon kjo http://www.satsupreme.com/showthread...795#post871795 (dosja e pare webxtv.rar)
Me sa po shoh nga foto qe ke postuar perdorke sifteam. Kete metoden e mesiperme nuk e kam testuar ne kete imazh. Ka qene imazhi im i pare dhe i vetmi qe ma ka 'nxi jeten'. Megjithate mendoj se edhe aty duhet te funksionoj.
Image Pli Jade qe keni publikuar ju kam instaluar. un nuk e kam problemin qe DM ta shoh ne pc se per kete pun kam disa programe dhe me punojn 100% por dua te bej stream ne nje internet TV pra dua nje image qe te me funksionoj mir VLC e jo te punoj ashtu sic e kam postuar un.Pra me qart te kombinoj DM me vlc qe kam ne PC