Kam nje problem me disa kanale te sky it. se me vonohet hapja e figures per shkak te sinjalit
Nese e coj te skysport 1 ,kanali hapet direkt pastaj e coj tek skycalcio 1 nuk hapet dhe sinjali
luhatet.Pas nje vonese hapet por ka dhe raste qe e vonon shume.Ne momentin qe hapet calcio1
te gjitha calciot e tjera hapen pa problem.E coj te supercalcio dhe pastaj e coj te calcio1 vonohet
perseri figura .Nuk e di perse ndodh ky problem (dm 500).
E kam pare dhe ate,eshte ne rregull.Kete problem e kam vetem te disa frekuenca te sky it
te tjerat ne hotbird jane ok.Ajo qe me cudit eshte se kur kaloj nga calcio 1 deri te 15 kur calcio1
eshte hapur te tjerat hapen normal.Nese e kaloj te supercalcio dhe prape te calcio 1 vonohet prape
figura.Eshte e bezdisshme se duhet te gjesh nje kanal qe ti vije sinjali qe te hape dhe te tjerat.
kshtu te ti a ke nje saq me 3 syra a po me dy syra nese ke keshtu problemi qendron ketu thjesh nuk ka signal te mjaftushem hot bird
sepse tek une ka qen ky problem ku e hapja ni kanel ne digitalb edhe kaloj ne tring nuk u hapke pa e hap nje kanel ne sky te gjermanis per te kaluar ne tring
po edhe nese ke nje sy ne saq beja edhe ni kontroll saqit sepse keshtu osht problemi thjesh me signal
po ka dallim edhe kanli me nje kanl tjeter sespe njeri mund ta ket signalin me te fort e tjetri te ket signalin me te dobet edhe keshtu te has problem vlla kaq kisha