Na bere lemsh plako!! Nuk behet nje pyetje shume here dhe aq me teper te hapesh tema te tjera pa fund kur ekziston nje e tille.
Ky forum ka edhe nje REGULLORE qe duhet lexuar te pakten njehere. Lexoje piken 3 KETU
Per kete aresye te spostova ketu.
Te lutem here tjeter perpara se te postosh shiko nese ekziston tema. Vetem nese nuk ekziston mund te hapesh teme te re.
Sa per 8000 as mos be gabim ta marresh,pa diskutim nje aparat shum i mir por ka ardhur koha qe nuk te hyn me pune dhe se dyti per kete aparat nuk pjese zevendesuese nese te prishet,
DMM e ka mbyllur projektin e 8000,
nga te tjerat si renditje as njera nuk ja vlen ky eshte mendimi im procesori i vogel dhe memoria,
nese don dikush nje DM ateher vetem 7020HD ose te pres sa te dal Goliath por do pres pak dhe besoj si cmim eshte e veshtir ta blesh,
sa per fallco apo clone besoj se e ke fjalen vetem per DM clone.
Ju falenderoj per pergjigjet dhe sugjerimet tuaja. Sigurisht qe behet fjale per klone se origjinali eshte veshtire te perballohet. kuptoj qe gjithkush ka mendime te ndryshme persa i perket aparateve dhe nuk eshte asnje aparat qe te mari opinion pozitiv nga shumica juaj kshu qe nje zot e di cdo vendos. dhe te mendosh qe une se kam idene se si funksionojne bej hesap sa te veshtire do ta kem te zgjedh. :(
Mesa kam dijeni DMM ka pezulluar prodhimin e 8000 dhe ka ndaluar zhvillimin e Enigma2.
Ka filluar projektin Goliath, me nje reklam absurde, qe askush nuk e merr vesh cfare do te thote me te.
Por kur flitet per Dream Multimedia gjithcka mund te pritet
Une tani po merrem me GM Spark Triplex, por dm800se eshte vetėtimė+ garanci.
Vetėtimė ne shpejtėsinė e ndėrrimit tė kanaleve etj
Garanci, qė vetėm me ēekiē mund ta prishėsh...
Njė linux receiver tė tillė(dm800se original) veshtire ta gjesh ne treg dicka te ngjashme.
Por, 8000 eshte Enderr...parametrat e tij ... just google
Per nga raporti cilesi-cmim me siguri 500 HD. Ka pak ndryshime me 800 Hd se por kushton rreth 100 euro me pak. 8000 HD nuk prodhohet me ndersa 800 HD nuk ia vlen me. E ka mbyllur ciklin tij. Gjithmone flas per aparate origjinale. Ndersa per klone me siguri nr 1 sot per sot eshte Sunray 800 HD se me ose pa wifi.
Po prodhimi i 8000 eshte mbyllyr sa per E2 nuk eshte ndaluar por eshte mbyllur si projekt se i mori frika nga Prodhuestit e tjer sie Vu+,ET qe ja kaluan DMM,
Per Goliath ky do jete nje projekt krejt ndryshe dhe ska te bej me E2 fare,
po ke te drejt nga DMM gjithcka pritet dhe pret deri ne dy vjet qe te dal dicka e re,
dm800se vetetim?ky eshte mendimi i juaj por me mir te flasin ata qe kan dm800se dhe Duo apo Uno aparate,
si garanci ja njesha te DMM kete kan te mir,
esht mir te shikosh dhe anen tjeter si Vu+ apo ET pervec 7020HD nuk i afrohet askush ketyre qe i permenda,
sa per 8000 nuk flitet por dhe i iku koha,
shiko parametrat e dhe cmimin qe ka Solo2 te iken mendja
po secili ka mendimin e tij.
@kuriozi1 nje sugjerim nga ana ime,
blej nje Origjinal dhe e flen mendjen,se pari garancia qe eshte dhe kryesorja,
dhe supporti eshte njesh.
top fare qe ta flesh mendjen ke -sunray4HDse-
pershendetje jam duke munduar me instalu cccam ne dreambox por sun e pe gjaj blupanel , esht me image dreamelite, kush mundet mem ndihmu di kush ju faleminderit