Pershendetje,
Do doja te dija ku mund te Blej nje Dreambox 800 HD Clone Online pra kush me jep ndonje Website tek i cili ka boler dreamboxin e tij dh i ka ardhur deri n shqiperi ...
Ju faleminderit
Anetaret e stafit nuk jane jashte-tokesore, por jane thjesht anetare te ketij forumi qe per shkak te disa kontributeve jane caktuar si pjestare te stafit. Te jesh pjestar i stafit nuk do te thote qe i di te gjitha truket e botes satelitore, por do te thote qe ke me shume pergjegjesi per pergjigjet qe jep apo per mbarevajtjen e forumit. Kushdo (edhe ju vete) neser mund te jete pjestar i stafit.
Kam mendimin personal qe pyetja juaj e pare nuk eshte shume e qarte dhe kam pershtypjen se edhe per anetare te tjere te stafit ka qene e paqarte si pyetje, dhe me siguri duke u nisur prej paqartesise se pyetjes se pare shume anetare te stafit kane hezituar te te kthejne pergjigje se ne te kundert,, jam i bindur qe do ta kishe mare pergjigjen me heret.
Pertej ketij shpjegimi, per sa i perket pyetjes se dyte, edhe une e kam hasur kete problemin e drites te disa imazhe Nabillosat, ne kete rast te rekomandoj ta flashosh DM me ndonje imazh tjeter.
KLM
Pershendetje,
Ka ndonje menyre per te rimbushur vete dreambox-in. e kam tip DM500-s. Thnx
pershendetje,desha te dij a ben edeh kjo....desha te fus nje clinje ne dm e vllaut me dccpor ftp esht plotsiaht e zbrazet,perse ndodh kjo kush e din,edeh pse esht abonues i digitalb dhe tring,por deshi te fus nje linje te lire ketu nga forumi,por nuk po eshte mundur,le te me tregon dikush pse ndodh kjo
kam nje problem qe po me ndodh tani,,,,,kam punur me dcc qe ka kod por tani nuk po me ben a i ka ndodh kjo,po ashtu edhe ne web interferance po du me u kyq po me lyp kodin po ja qes kodin qe e ka pas te operatorit por spo ben
a eshte e mundur me ma ndrru ndokush kodin,,,shume qudi po me ndodh kjo
pershendetje per dreambox 800HD se. po me duhet nje image esht origjinal ju faleminderit,
Ndaje trurin thuaj ati shokut tend nese eshte origjinal apo klon dhe eshte dm800hd apo dm800hd se. Jane te ndryshem te dy por gjithsesi ketu gjen imazhin e duhur per origjinal http://www.satsupreme.com/forumdispl...reambox-Images
nuk di a i ka ndodhe ndokunja qit problem qe um ka ndodhe mu. E kam nje dreambox 800hd se deri dje ka punu perfekt kur sot pe provoj me ndez kur far sheje jete spe jep ushqyesi ishe ne rrregull rryma pi shkon mire a kshtu nuk ndezet a mundet mum ndihmu ndokush kurgjo ndo skom prek qe me hallakat naj sen dreamboxi eshte klon