miss oervin,ku eshte problemi qe kur du te fus me dcc nje linje ne ftp shof qe eshte zbrazet,a ju ka ndodh kjo,,,se po me duhet tani te fus nje linje po spo di si ti ja bej,flm per sugjerim
miss oervin,ku eshte problemi qe kur du te fus me dcc nje linje ne ftp shof qe eshte zbrazet,a ju ka ndodh kjo,,,se po me duhet tani te fus nje linje po spo di si ti ja bej,flm per sugjerim
mire e ke por nga shpejtesia edeh gabohet,,,,,,ne DCC kur po hapi FTP aty ne dritaren majtas ku duhet te jen sendet e dm ,nuk ka asgje eshte totalisht zbrazet,eshte reseveri i vllaut dm500s,se desha te fus ne linje nga ketu te forumit,se une e kam ne rregull dmth aty ne ccam.cfg qe futen linjat...e ketu te vllay ne FTP kur hapet ska asgje...perkete po pys...tregom
po me pas password me tregon qe nuk po lidhet sa e di telent jet me ngjyr te kuqe...por ne kete rast po kyqet me ngjyr jeshile.dmth po futem ne FTP por drittraj eshte e zbrazet,nuke di pse
missoervin e provova disa here duke aktivizuar dhcp por prape pa sukses
dua te them qe i venosja nje ip vete dhe kur aktivizoja dhcp ma ndronte por nuk kisha net. Mos duhet te configuroj ndryshe routerin mund te me japesh ndonje shpjegim te lutem theksoj se routerin qe kam ma kane sjelle nga greqia e configurova vete dhe kam net ne pc por jo ne dm. Faleminderit
Ky eshte problemi, une e kam internetin paguj 20 euro + dm me kanalet e tringit & digitalb ,une e kam te lidht dm500s permes kabllit Lan nga pc ,internetitn e marr me Wirless network me anten nga antena wirles ne windows xp ja boj sharing per mu lidh me dm edhe me i marr ato ccam ,por nje dite e formatizova edhe instalova win 7 starter edhe mungonte opcione per me ba sharing si n foto.
Win 7
Ne Win Xp klikoj me propertias mbi wirless network pastaj advance edhe e boj sharing.
![]()