Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Page 85 of 101 FirstFirst ... 3560758083848586879095 ... LastLast
Results 841 to 850 of 1001

Thread: Mbyllur Dreambox - image, firm, soft, etj.

Contributing Member
    Uploads
    3

Re: Dreambox - image, firm, soft, etj.

miss oervin,ku eshte problemi qe kur du te fus me dcc nje linje ne ftp shof qe eshte zbrazet,a ju ka ndodh kjo,,,se po me duhet tani te fus nje linje po spo di si ti ja bej,flm per sugjerim

2. Advertise Here
    VIP Member missoervin's Avatar
    Uploads
    226

Kush eshte e zbrazet? shpjegohu me mire, Nese eshte cccam.cfg e zbrazet atehere aty mund te fusesh cline dhe ti japesh save.
    Quote Originally Posted by zeshkanisyzi View Post
    miss oervin,ku eshte problemi qe kur du te fus me dcc nje linje ne ftp shof qe eshte zbrazet,a ju ka ndodh kjo,,,se po me duhet tani te fus nje linje po spo di si ti ja bej,flm per sugjerim

Contributing Member
    Uploads
    3

mire e ke por nga shpejtesia edeh gabohet,,,,,,ne DCC kur po hapi FTP aty ne dritaren majtas ku duhet te jen sendet e dm ,nuk ka asgje eshte totalisht zbrazet,eshte reseveri i vllaut dm500s,se desha te fus ne linje nga ketu te forumit,se une e kam ne rregull dmth aty ne ccam.cfg qe futen linjat...e ketu te vllay ne FTP kur hapet ska asgje...perkete po pys...tregom

Contributing Member
    Uploads
    1

mire e ke por nga shpejtesia edeh gabohet,,,,,,ne DCC kur po hapi FTP aty ne dritaren majtas ku duhet te jen sendet e dm ,nuk ka asgje eshte totalisht zbrazet,eshte reseveri i vllaut dm500s,se desha te fus ne linje nga ketu te forumit,se une e kam ne rregull dmth aty ne ccam.cfg qe futen linjat...e ketu te vllay ne FTP kur hapet ska asgje...perkete po pys...tregom
    Mos ndoshta ka password tjeter e nuk e ben lidhjen me ftp,ndryshe ska pse te ndodhe...

Contributing Member
    Uploads
    3

po me pas password me tregon qe nuk po lidhet sa e di telent jet me ngjyr te kuqe...por ne kete rast po kyqet me ngjyr jeshile.dmth po futem ne FTP por drittraj eshte e zbrazet,nuke di pse

VIP Member fillestari's Avatar
    Uploads
    115

po me pas password me tregon qe nuk po lidhet sa e di telent jet me ngjyr te kuqe...por ne kete rast po kyqet me ngjyr jeshile.dmth po futem ne FTP por drittraj eshte e zbrazet,nuke di pse
    Provo ta fikesh e ta ndezesh DM me celsin mbrapa. Ose nqs s'ka çeles mbrapa hiqe nga priza dhe fute prape.
    Nqs edhe pas kesaj ndodh e njejta gje, ka mundesi ta kete fajin firewall i PC ose i antivirusit, provo ta çaktivizosh. Me ka ndodhur edhe vete ndaj them.

VIP Member fillestari's Avatar
    Uploads
    115

Quote Originally Posted by newentry View Post
    Pershendetje,
    Ka ndonje menyre per te rimbushur vete dreambox-in. e kam tip DM500-s. Thnx
    Nuk e kuptoj.
    Me ç'fare do ta rimbushesh?????

Member
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by missoervin View Post
    Aktivizo dhcp ne dm500s tek network.
    missoervin e provova disa here duke aktivizuar dhcp por prape pa sukses
    dua te them qe i venosja nje ip vete dhe kur aktivizoja dhcp ma ndronte por nuk kisha net. Mos duhet te configuroj ndryshe routerin mund te me japesh ndonje shpjegim te lutem theksoj se routerin qe kam ma kane sjelle nga greqia e configurova vete dhe kam net ne pc por jo ne dm. Faleminderit

Member
    Uploads
    1

Quote Originally Posted by fillestari View Post
    Anetaret e stafit nuk jane jashte-tokesore, por jane thjesht anetare te ketij forumi qe per shkak te disa kontributeve jane caktuar si pjestare te stafit. Te jesh pjestar i stafit nuk do te thote qe i di te gjitha truket e botes satelitore, por do te thote qe ke me shume pergjegjesi per pergjigjet qe jep apo per mbarevajtjen e forumit. Kushdo (edhe ju vete) neser mund te jete pjestar i stafit.
    Kam mendimin personal qe pyetja juaj e pare nuk eshte shume e qarte dhe kam pershtypjen se edhe per anetare te tjere te stafit ka qene e paqarte si pyetje, dhe me siguri duke u nisur prej paqartesise se pyetjes se pare shume anetare te stafit kane hezituar te te kthejne pergjigje se ne te kundert,, jam i bindur qe do ta kishe mare pergjigjen me heret.
    Pertej ketij shpjegimi, per sa i perket pyetjes se dyte, edhe une e kam hasur kete problemin e drites te disa imazhe Nabillosat, ne kete rast te rekomandoj ta flashosh DM me ndonje imazh tjeter.
    KLM

Ky eshte problemi, une e kam internetin paguj 20 euro + dm me kanalet e tringit & digitalb ,une e kam te lidht dm500s permes kabllit Lan nga pc ,internetitn e marr me Wirless network me anten nga antena wirles ne windows xp ja boj sharing per mu lidh me dm edhe me i marr ato ccam ,por nje dite e formatizova edhe instalova win 7 starter edhe mungonte opcione per me ba sharing si n foto.
    Win 7

Ne Win Xp klikoj me propertias mbi wirless network pastaj advance edhe e boj sharing.

Banned
    Uploads
    2

Quote Originally Posted by driki View Post
    Ky eshte problemi, une e kam internetin paguj 20 euro + dm me kanalet e tringit & digitalb ,une e kam te lidht dm500s permes kabllit Lan nga pc ,internetitn e marr me Wirless network me anten nga antena wirles ne windows xp ja boj sharing per mu lidh me dm edhe me i marr ato ccam ,por nje dite e formatizova edhe instalova win 7 starter edhe mungonte opcione per me ba sharing si n foto.
    Win 7

Ne Win Xp klikoj me propertias mbi wirless network pastaj advance edhe e boj sharing.

ketu esht problemi se ke instaluar windows 7 starter qe do te thot esht sa per te punu gjerat me elementare dhe prandaj nuk e ke as opsionin qe kerkon vendosi windows 7 profesional ose ultimate dhe do ta kesh ok

Advertise Here