Urime vitin e ri 2013 te gjithve kisha nje pyetje ka dikush configs per tring ne oscam resiveri esht dm800 pvr origjinal me image newnigmarelease-dmv3.3.2 ju falenderoj qe para .
Duhet te prezantohesh me pare ketu http://www.satsupreme.com/showthread...rit-t%C3%AB-ri!!! dhe pastaj te besh poste ne forum.
a ka mundesi me më ndihmu dikush sepsesa desha ti vendos nje image dm500HD sim ferrari
me ka ngecur vetem te starting enimga 2 dhe nuk vazhdon me tutje
provova ti bej nje flash nga fillimi dhe konektohet me ferrari filler v1.3.3.7fse
dhe po vazhdon me hapin e par ,por prap po ngec te hapi i dyte
12:40:53 AM box type: DM500HD
Unable to ping the box, using serial mode
12:42:21 AM Calculating checksum...
12:42:24 AM Uploading file to box...
12:52:10 AM box is flashing from its memory...
Nuk po di se si te veproj
pershendetje kam nje problem me supersport 1 10sec e kam me ze 10sec pa te nuk di qfar eshte bere ky problem me eshte vetem tek supersport1
A mund te me dergoj ndonjeri ndonje imagedm500 gemini ose ndonje tjeter por me sa kam pa gemini asht ma e mira , por qe ta kete ccam i instaluar se nuk po di qe ta instaloj....... faleminderit
Pershendetje dhe Gezuar vitin e Ri 2013.
Kisha nje pyetje.
Kam nje dreambox 500s. kam te instaluar oscam. une kam mare nje linje cccam nga nje shoku im dhe dua qe kjo te punoj me oscam. si te veproj ? Konvertuesin e kam qe ben te mundur konvertimin e linjave nga cccam ne oscam. Lutem me tregoni menyren po ka mundesi analitikisht
Cuna dua nje ide
kam DM800HD PVR si tia bej qe nuk mund te vendos njekohesisht:
-kabell rs232 dhe
-kabel DVI/PC-> HDMI TV
vendosja e tyre eshte e pamundur njekohesisht.
flm