po e kam bere prove dhe me tre ushqysa te ndryshem, biles bleva dhe nje te ri 12v 3A dhe prap dm eshte i ngecur tek drita jeshile pa dhene asnje rezultat...!
alkapone ketu e ke nje gemini 4.70 me cccam 2.1.4 te instaluar
po e kam bere prove dhe me tre ushqysa te ndryshem, biles bleva dhe nje te ri 12v 3A dhe prap dm eshte i ngecur tek drita jeshile pa dhene asnje rezultat...!
alkapone ketu e ke nje gemini 4.70 me cccam 2.1.4 te instaluar
provo me dreamup ferrari
imagine ke ketu
shikim te kendshem
Pash besen a mundet me postu dikush nje image te paster Gemini per dm500s clone.
Kam disa dite qe mundohem te zgjidh problemin e fshirjes se clines nga cccam.cfg dhe nuk po arrij.
startx po nuk po ma merr kte image me fleshfizart thot qe asht shum e madhe ndersa dreaup nuk ma njef fare boxin .... si tia bej a ka naj image tjeter te mir qe ta kete ccam te instaluar , aktualisht kam te instaluar nje pili ccam 2.3.0
alkapone ketu e ke nje gemini 4.70 me cccam 2.1.4 te instaluar[/QUOTE]
Jo mor Bled nuk dua te fshi cccam.cfg por per dreq ka mese nje jave qe cdo dite me fshihet c line nga cfg. detyrohem ta vendos manualisht linjen. kam provuar ta flashoj me image te ndryshme por pa rezultat. Se di ku eshte problemi. Nje here mendova se mos eshte demtuar carku i memories, por po te ishte ashtu nuk do punonte fare image-i. Se di!!! Ka mbetur vec te bej prova.
Do mireprisja shume mdonje keshille nga me te vjetrit e kesaj pune.
Pershendetje......kam nje pyetje ndoshta nuk ka pyetur njeri dhe nuk di ku ta gjej pergjigjen......
Jetoj ne usa-michigan doja te dija nga ju eshte e mundur qe te shoh ndonje nga satelitet qe shikoja ne shqiperi .....13.16.19.....flm.....
Ose ndonje satelit tjeter pervec ketyre...qe mund te shoh futbollin europian..