Добре де ти си с много антична версия от тогава има толкова много промени. Пробвай с последна версия 8708 на сървъра и клиента или ако я ъпваш директно през приемника само на него.
Добре де ти си с много антична версия от тогава има толкова много промени. Пробвай с последна версия 8708 на сървъра и клиента или ако я ъпваш директно през приемника само на него.
turbopower нещо не ми се получава да кача по нови версии на този DM 800 HD с който гледам булсат, може би немога да намеря версия за приемник, ако намериш тази версия 8708 за приемник прати ми я и ще пиша дали с нея ще се получи ъпдейта.
Иначе откакто съм качил 7936 работи добре с нея но няма ъп на 0604 картата, това и е само кофтито.
Публикуването на e-mail адреси в темите не е разрешено имай го предвид за напред. Ако кача нещо ще го направя тук, за да е достъпно за всички не само за един колега. Поради тази причина качвам оскама тук.
Ако продължи да не обновява най-добре отвори ticket в streamboard , но при положение че е за пиратска карта съмняваме да ти обърнат внимание.
Много благодаря и на turbopower и на ceco2000 за изпратените версии на мейла, вече качих 8708 и тръгна от раз! ще пиша при първа възможност дали картата ще си вземе ъпдейт в събота сутрин.
На оскам сървар не поддържа ъпдеит.Само версията за приемник когато картата е директно в него поддържа ъпдеит.Сложи картата дирерктно в дрийма.
Тръгнаха ъпдейтите вече и с оскам, проблема вероятно е бил в старата версия, която ползвах допреди 10 дни, сега с версия 8707 няма проблеми с ъпдейтите на гамата. С 8717 не съм пробвал но сигурно и с нея ще стане
Настройките с които се ъпва при мене са
oscam.server
[reader]
label = local
protocol = internal
device = /dev/sci0
caid = 0604
boxkey = 1122334455667788
detect = cd
mhz = 600
cardmhz = 600
ident = 0604:000000