Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 19 of 19

Thread: Съвет за избор на Сат hd приемник за клиент

Super Moderator turbopower's Avatar
    Uploads
    129

Re: Съвет за избор на Сат hd приемник за клиент

Quote Originally Posted by bubtscho View Post
    Е, ако и кажеш коя е фирмата, няма да е зле!!
    Може ли така бе приятели? Поне дайте пълна информация!
    Къде да търся аз фирмата в нета?
    Тук рекламата на продавачи, които не са се уговорили с собственика на форума е забранена. Така че директен линк няма да получите. Фирмата се казва Пасат. Използвайте главата си + търсачките, комбинацията между приемника и града дава отговора.

2. Advertise Here
    Junior Member
    Uploads
    0

Здравейте отново. Свързах се с Vasil Filev /Manager/ на фирма Пасат и поисках информация за Golden Media 990 HD SPARK RELOADED. За съжаление мениджъра на фирмата не можа (или не пожела) да ме информира за гаранционния срок и адреса на сервиза, където се извършва евентуален гаранционен ремонт на приемника. Ще може ли по-запознати от мен да ме информират за друга фирма, която предлага този приемник(на лични, за да не нарушаваме правилата на форума) и по възможност по-коректна. Наистина ли с този приемник не може да се отварят карти на булсат(булкрипт) и се налага да се намеси кака шер. Мерси.

Uploads
    129

Quote Originally Posted by milpetm View Post
    Здравейте отново. Свързах се с Vasil Filev /Manager/ на фирма Пасат и поисках информация за Golden Media 990 HD SPARK RELOADED. За съжаление мениджъра на фирмата не можа (или не пожела) да ме информира за гаранционния срок и адреса на сервиза, където се извършва евентуален гаранционен ремонт на приемника. Ще може ли по-запознати от мен да ме информират за друга фирма, която предлага този приемник(на лични, за да не нарушаваме правилата на форума) и по възможност по-коректна. Наистина ли с този приемник не може да се отварят карти на булсат(булкрипт) и се налага да се намеси кака шер. Мерси.
    Жалко наистина, имитираме американците по-думи, имена и какви ли не неща, но най-основното го забравя Българският Бизнес, че клиента е цар. Въпросната фирма внася тези приемници, но с отнощението си наистина не заслужават, да им се става клиeнт.

На въпросният приемник се инсталира oscam и чете въпросната карта.

Какъв ти е телевизора?

Пратих ти линкове към е два магазина от първият не съм пазарувал от вторият нямам оплаквания. Първият е за приемника GM вторият е за EDISION Pingulux Black, които е като голдена.

Junior Member
    Uploads
    0

В момента гледам с Panasonik CRT(аналогов), но през тази седмица синът ми ще ми подари Philips 32" 32PFL4007H/12 Smart LED TV,

(надявам се)

Uploads
    129

В момента гледам с Panasonik CRT(аналогов), но през тази седмица синът ми ще ми подари Philips 32" 32PFL4007H/12 Smart LED TV,

(надявам се)
    Въпросният тип приемници ще работят добре на този телевизор.

Junior Member
    Uploads
    0

За съжаление EDISION Pingulux Black в сайта на магазина им (Павлово) поне от 3 месеца пише, че се очаква доставка. Някъде четох, че приемникът е спрян от производство, а приемникът наистина е много добър и при това немски(ако е истина). Ще трябва да търся другаде и потвърждавам, че българският бизнес сам си търси фалита.

Uploads
    129

За съжаление edision pingulux black в сайта на магазина им (Павлово) поне от 3 месеца пише, че се очаква доставка. Някъде четох, че приемникът е спрян от производство, а приемникът наистина е много добър и при това немски(ако е истина). Ще трябва да търся другаде и потвърждавам, че българският бизнес сам си търси фалита.
    Немски е само според думите на продавача. Фирмата с която е брандиран може и да немска, но както и голдена са китайско производство. Просто немска фирма си е изискала да напишат името и върху капака. Платките ги внасят като резерви части, тенекиите може и да са правени в Европа за това не знам. Същото е и със приемниците max те са си китайчета, но ги внасят на части, сглобяват се в бг и така стават уж че са европейско производство, избягват се данъци и сертификати нужни ако се продаваха като цяло изделие от Китай в ЕС.

Нека някой знаещ да се произнесе, но съм чел че за подобен вид "резервни части" (разглобена техника обявена за резервни части) митата са по либерални и това е вратичката.

За съжаление EDISION Pingulux Black в сайта на магазина им (Павлово) поне от 3 месеца пише, че се очаква доставка
    Най-добре попитай по телефона, може сайта да не е обновен. Ако се чака големият кораб, нищо чудно за това да е забавянето

Ако става въпрос за личен избор, аз бих си купил екстренд, broadcom процесорите са с по-добра картина. Макар че за сега съм със сателитни платки и компютри и не мисля да се връщам назад.

Contributing Member blagynchy's Avatar
    Uploads
    29

Предлагам ... EDISION Progressiv HD Compact FTA+Wifi като цена 110lv~ е супер... кажете си мнението за него.
    Фирмуера може ли да се смени с enigma или друг, телнет/фтп има ли ?
    Иначе ако успея да събера някакви до коледа ще си направя подарък :D

Uploads
    129

Quote Originally Posted by blagynchy View Post
    Предлагам ... EDISION Progressiv HD Compact FTA+Wifi като цена 110lv~ е супер... кажете си мнението за него.
    Фирмуера може ли да се смени с enigma или друг, телнет/фтп има ли ?
    Иначе ако успея да събера някакви до коледа ще си направя подарък :D
    От класата на арива е, не може да се сменя с енигма, защото процесора му е "Али Баба" :) ALI.
    За този клас приемници за мен е Skybox S9 или поо новите, той поне има модифициран mgcamd.

Ако искаш енигма това е горният приемник който препоръчахме на колегата 990, за сега като цена/качество с SH-40 няма конкурент.

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Advertise Here