Без lb не правили заявки към всички четци в които има търсения каид? Примерно в три четеца имаш 09cd и при запитване, трите отговарят с еднакви ECM за един клиент?
Точно така прави,иска от всички и взима най бързия ЕСМ.И аз изключих балансера-работи много по стабилно.
Така и предполагах, това обаче на мен не ми харесва и продължавам с lb.
Аз ви подведох колеги, сега като се замислих при мен няма въпросният проблем поради по различната конфигурация. Моят оскам само чете картите и е сървар, тоест няма входящи линии от др размени. Когато запита за дадена карта се обръща първо към кеша, след това към локалната, по тази причина не използвам lb. Имам втори оскам на който гледам, но там ми влиза cccam само и е пак с 10 сек ако искате мога да го наблюдавам, там също е без баланс.
Снощи четох какво четох ,и си вдигнах честотата на картата от 3,57 на 10,0 и проблема изчезна.поне за сега не виждам да се килва нюкам клиент. С oscam 1.20-unstable_svn 7687
Правих опити при мен Max_cache_time може да се настрои на миним 5, а client timeout на 3300. Слагах по-ниски време но в web ми изписва тези, ако ги увелича промяната се възприема, но намаление под това не.