Не знам дали тук е мястото, но да попитам, как е по-добре да се компилира oscam-a със чистото make или със cmake. При 2-те компилации ми вади бин с различна големина
Не знам дали тук е мястото, но да попитам, как е по-добре да се компилира oscam-a със чистото make или със cmake. При 2-те компилации ми вади бин с различна големина
Използвай make, с абсолютно cmake е излишна разправия. Разликата е, че по-подразбиране когато се ползва make не се линква с openssl и затова binary-то е малко по-голямо, но затова пък може много лесно да се мести между машини, защото единствено изисква libpthread.
Точно за това става въпрос-да се разчовърка v2.
Дай повече светлина по въпроса как става, според мен булсат не са глупави и се убедиха, че по добре да се плащат повече карти в оскам от колкото определен брой хора да продават шер и да взимат парите. Така че ако знаеш нещо пиши сам видя че един колега сподели тук нещата за вер1 и те станаха реалност.
Някой би ли ми казал откъде да си намеря стара версия на оскам за ДМ500С. Версия около 6921 че съм изтрил всичко а ми трябва. Търсих и в дънлода на оскам има все нови ама пак куца работа с тях.
интересно ми е какво куца на новите версии