Ако потребителите бяха си направили труда да прочетат нямаше да пълни темата с безсмислени неща които вече са обяснени, немисля да правя изключения и той ще си понесат предупреждение преди наказание. Ето го оригиналният пост #61 четете и мислете форума е базиран на това да се прочетат всички мнения и да се мисли без да се пишат непроверени неща. Ако някой търси чат тук няма да го намери.
уфффф мерси много, поне няма да си губя времето повече :)
даааа бее, аз благодаревние на тебе спрях :), сега само го пуснах да вида какво ще стане защото всичко е нагласено и ми отне 2 мин :)
ако не беше ти щях още да се пота :), така че и ти си ми в бирения списък :)сори за тъпия въпрос, ама не разбрах тоз пач кога точно се прилага ?
аз съм с 6642 и я имам таз грешка без да пачвам ?
Regards
Някой ъпвал ли е карта на була , на Ubuntu server + USB Phoenix ?
emm for reader bulsat (5581) has no provider
Кой клиент използваш - DVBApi, mgcamd, newcs, tsdecrypt ...
Пробвах mgcamd,newcamd и camd 3,5 TCP
Сървара предполагам няма dvb карта. Така че с друг приемник, на който е инсталиран оскам и се чака поне 2 часа в общият случай.
Да, на няма dvb карта, ползам друг приемник по camd 3.5 TCP ,но досега няма никакъв ъпдейт.
И аз имам съшият проблем,с Ubuntu server + USB Phoenix съм и не получавам ъпдейти независимо колко часа чакам,явно оскама не познава провайдър 5581
Здравейте.
Загледайте се на спряла и платена карта колко ECM-а ще се изпратят към нея.
1. По dvbapi са точно три с not found и до там с тоя локален ридер.
2. Същата проба е направена с две идентични ревизии на оскам 6654, едната работи на dreambox с dvbapi и иска ecm-и от спряла и платена карта на PC със същата ревизия по протоколи camd35 udp, camd35 tcp, newcamd, cccam.
ЕЦМ-ите който се искат от ридера на PC-то отново са точно 3, то е и логично защото тръгвът пак по dvbapi.
Логично няма как да бъде обновена картата защото няма време да бъде изпратен EMM към нея, предполагам бъг в dvbapi.
Карта към която непрекъснато хвърчът ECM-и и EMM-та по dvbapi протокол взима нормално EMM-та и съответно не спира.
Поздрави.
ПП: Забравих да кажа че към обновена карта, постановката 2 по горе, към същата карта нормано вървят emm-та по newcamd протокол.
С Ubuntu server + USB Phoenix и оскам клиент на camd 3.5 имах проблем но с newcamd всичко върви без проблем.