Къде видя агресия бре!Само те светкам,както ти се изрази,че с мгкам също става ъпдейт и ако по байнарето на мгкама не може да се пипа,ще пипаш само по оскама,а ако не можеш или не знаеш как,няма да те светкам ,къде да си го завреш,защото съм също толкова възпитан ,като тебе и останалите девици,тука в манастира ,дето само се образоваме и не мърсуваме!
След като Жоро фиксна бъга ъпдейта бачка нa ccc.След версия 7238 вкл.
Четците на vu solo i nokia dbox2 четат ли картите на була вер.1![]()
Nokia dbox2 няма работещ четец освен ако нямаш multicam или външен феникс, с тях работи картата. Vu solo също чете картата. Всяко устройство за което има компилиран оскам чете картата, ако не става с вградените четци, тогава се използва външен феникс.
Чудех се тука ли да пиша, но понеже това е за булкрипт реших да е тук. Дано някой успее да ми обясни ситуацията че се видях в чудо и нямам обяснение.
Оскам 6801 на три дрийма като 800 е сървър и два 500 клиенти. Единия от 500-те е моя по вътрешна мрежа и другия на приятел вече по външна. На двата клиента съм дал еднакви права за ъпдейт на картата и странното е че моя не я ъпдейтва а онзи от външната линия я ъпдейтва. А да уточня че и двата клиента са с един и същи имидж защото аз съм ги качвал.
Това от три дни го следя е няма промяна даже съм сигурен чу ъпа идва от външния приемник защото приятелчето ми е на вилата си и го включва само вечер че му дава нет през телефоня си.
твоят приемник, иска ли постоянно ключ за канал от була и то 5581
По какъв протокол са и какво си записал в полето Emmcache:
Приятелят ти ползва някой от мрежовите прототоколи като newcamd или cs378x и по тях ти праща ЕММ-та, а твоят бокс (клиент) ползва dvbapi, което може да се прави на умно и да не работи.
И двата са по CCcam протокол.
emmcache = 1,3,2. И на двата в oscam.dvbapi опааа тук намерих разлика. В моя съм задал така P: 5581:000000 1 а в неговия е без 1-цата накрая. Ще махна на моя 1 в края и ще видя какво е положението.
Не ми е проблем ъпа защото винаги мога да включа приемника-сървър и да се ъпне картата, но посто ми стана загадка защо така става. Утре ще пиша за резултата.