В настройките на cache reader и на cache user, може ли да се задава ограничения по caid, като при нормална размяна? Аз пробвах, но май оскам не ги вижда, и продължава да върти целия кеш.
В настройките на cache reader и на cache user, може ли да се задава ограничения по caid, като при нормална размяна? Аз пробвах, но май оскам не ги вижда, и продължава да върти целия кеш.
Вероятно колегата mminkov има предвид, че през cecheex акаунта прави заявки не само за кеш а и към нормалните readers.
Според мен, това, добавено към юзерските настройки ще реши проблема:
Code:cccmaxhops = -1 allowedprotocols = camd35
Hello All,
I do not speak bulgarian, but just want to let you know that i updated my CACHE-EX-tutorial yesterday.
You can find it here: http://www.satsupreme.com/showthread...-CACHE-EX-v2-0
Hope it helps,
ThX
Не съм измамник и не искам да бъда пречисляван към тях! Получава се следното, аз нямам платен ХБО пакета но от време на време светвя някой (!) от каналите, гледах го много дълго време в лог-а, рийдъра казва нот фаунд, но после го взема от кешекса. Принципно филми не гледам но ми стана интересно. Снощи загледах един филм и 3 пъти спря за по 3-5 мин. в рамките на 40 минути. Общо взето не става твърде за гледане но ситуацията е странна. Явно като има записи в кеша, а имаш на карта съответния КАИД и отваря канала, Поствам няколко реда за доказателство:
нерде, нерде CCCAM и camd35, мисля че са взаимноизключващи сеCode:2012/08/22 23:28:10 9D6F3B8 r usbreader [bulcrypt] No active subscription. 2012/08/22 23:28:10 9D6F3B8 c mom4o (5581&000000/0000/0015/4F:55C8): not found (240 ms) by usbreader - HBO HD 2012/08/22 23:28:10 0 --- Skipped 1 duplicated log lines --- 2012/08/22 23:28:10 9D6F3B8 c mom4o (5581&000000/0000/0015/4F:E4F3): cache3 (107 ms) - HBO HD
Принципно не разменям, защото няма какво да дам, а едва ли някой ще ми даде ако не предложа нещо. А и толкова гледам, жената гледа повече. За кешекса - за общото благо. Вярно че ми дава по-малко време от рийдъра, ама ако ме резнете и така ми върви приемливо.Code:cccmaxhops = -1 allowedprotocols = camd35
Ако това си имал предвид по-горе, като казваш бъг, то според мен въобще не е бъг, пише си го в документацията, кеша е винаги с приоритет, ако имаш същия каид дори и не активен, пали от кеша, но вероятността да фрийзва е огромна. Що се отнася за втората част на поста ти който започва със "западна реч" настройките са за двата основни протокола, които се използват за cacheex, параметъра се задава според протокола който се ползва за конкретния юзер.
не съм чак толкова навътре както вас и не съм чел толкова много, но пак не вдявам как за един протокол ще има променлива която настройва друг протокол (не казвам, че е невъзможно, но е тъпо, наистина CCCmaxhops ми изглежда като за ЦЦкам било той емулиран и от оскама)
Разбира се че е ццкам протокол ( под ццкам се шерва кеша). Както вече казах, това е един от двата основни протокола, под който се менка кеш, може и по камд3, а може и под нюкамд
да, аз в момента съм с ЦЦ щото не можах да подкарам камд35-то, но щом не е бъг, значи научих още нещо. Кат се видим имаш бира![]()