И аз съм с 7477 и от 40 минути работи отлично.
И аз съм с 7477 и от 40 минути работи отлично.
При мен падна за втори път. Забелязах, че пада, като отворя уеба на другия оскам (двата са на една машина).
Сега добавих:
Ще дебна да видя какво ще се случи.Code:block_same_ip = 0 block_same_name = 0
Значително по-добре обработва кеша, за това ще настоявам с него. Ако пак падне, ще му напиша един скрит, на го чеква на десетина сек.
Мойте са по един на машина и няма никакъв проблем.Даже при мен настройките са:
oscam.conf
cacheexwaittime: 50
max_cache_time: 15
Max cache count:1000
При стойност max_cache_time: 15, не фрийзва ли? Според моите наблюдения, живота на кейчето при повечето криптиращи системи е 8 - 10 сек., при NDS дори по-кратък.
Не съм забелязал.
При стойност max_cache_time: 12 sky uk си работи перфектно от кеша. Подкрепям написаното от galiano но практика е така. CapNCooK ми каза че комуникира с dev team на oscam и най-вероятно те са му дали тези настройки.
Странно..., аз също пробвах с max_cache_time: 12, вярно, чене фрийзва, но пък обратно на очакваното, хитовете намаляха.
При мен на оскама в който са ми локалните с 12 са на 50% при условие че са 5 карти.
След дискусия с CapNCooK аз приложих неговите настройки и мога да кажа че съм изключително доволен.
Аз използвам отделен oscam за cacheex и се оказва, че няма нужда да се слагат уникални група на всеки потребител. Напълно е достатъчно и потребителите и четците да са в една група, изпробвах настройката и не предизвиква никакви loops или други проблеми. Аз съм с версия 7477.