Погрижете се всеки с които разменяте и ви праща кеш които товари, да разбере че правилната версия за размяна е 7190. За момента има проблем с новите версии и чакаме оправянето му.
Погрижете се всеки с които разменяте и ви праща кеш които товари, да разбере че правилната версия за размяна е 7190. За момента има проблем с новите версии и чакаме оправянето му.
Предполагам сте разбрали, че има нова версия на оскам в която са решени много от проблемите, както и основния с изтичането на памет. Въпроса ми е: пробвал ли е някой вече въпросни кам версия 7474 както и тези след него? Все още го няма на ъплоуда им, затова не пробвам лично. Ако някой качи бин файл за 32 битова машина, ще пробвам веднага.
Благодаря!
Заповядай Колега!
Топло пари не се бара :) Да свърши етажна собственост и започва тест от моя страна.
Мерси Боби, качиха го и на техния ъплоуд. От 15-20 мин. тествам, тоя път май са уцелили ваксата. С минимални ресурси ползвани от машината, малък кеш и много hits!
За съжаление, след 40 мин. кеш сървъра падна.
При мен за сега работи но стойностите са стряскащи 1589
Процесора е натоварен нормално. Ще го оставя още.
Чудно ми е само как хората с приемници ще поемат такъв кеш.
Ти сложи ли препоръчителните настройки:
Обаче и hits са много, това ми харесва, мисля че е повече от 7190
oscam.conf
cacheexwaittime: 75
max_cache_time: between 5 and 15 (suggest 12)
max_cache_size: 7500
Тези настройки ги коментирах ме, преди няколко дни. Според мен за сървър който няма реални клиенти, а само кеш-юзери не са нужни, затона съм ги сложил на минимални стойности, освен max_cache_size: 7500. Защо трябва да се задава 12 секунди за max_cache_time и 20 да чака, там клиент няма!? На другия ми оскам, с картите и нормалните четци са:
cacheexwaittime: 75
max_cache_time: 7
max_cache_size: 7500
Изчакайте малко да пооправят нещата. Явно има още какво да се бара по кода. Някой пробвал ли е как се държи кеша с по-стари версии, примерно 67хх?
За момента работи добре, аз лично нямам избор. Трябва да използвам последната версия, в момента теси които не са си обновили до последната а са 7190<>7477 ми сриваха системата. За да се предпазя от това трябваше ръчно да ги търся и забранявам, а в момента не се налага. С по-стари версии като клиент си работи добре, на компютъра (приемника) на който гледам всичко е ок, но на него няма размени той е само клиент. От както пуснах новата версия той работи само на кеш, които е супер.
Не знам колко ще е стабилен 7477, но процента на хитовете е уникален. За някои провайдъри, оскам, буквално забравя за картата, дърпа всичко от кеша.