Колеги в коя папка да сложа picons за този имидж, със спарка се оправих там сложих picons за голден медия и дали същите picons ще работят и тук за булсат и сателит бг.
Колеги в коя папка да сложа picons за този имидж, със спарка се оправих там сложих picons за голден медия и дали същите picons ще работят и тук за булсат и сателит бг.
/usr/local/share/enigma2/picon
Тази тема е за оскам и въпросният приемник за друго отворете тема в раздела линукс базирани приемници, знаете че тук се държи на това и е единственото лекарство срещу хаоса. Предишните ви два поста ще бъдат преместени.
Хайде мести я де, че ме страх да му отговоря на човека.
На мен желанието ми беше христов да си направи тема за да види че не е страшно и не хапе, но явно българският начин за водене на форуми (в поголемите бг сат форуми) е разглезил повечето потребители.
Та всеки предпочита като прасето да спи там където яде и където ака затова е такова и нивото на въпросните форуми.
Това е моето виждане но и водещо за този форум, че няма да стане като там.
Колега няма проблем за това, за преместване ти няма как да направиш. Идеята беше да пуснеш нова тема и аз да преместя въпросните постове там, което винаги може да стане, защото се случва човек да се отплесне. Пишеш ми едно лично и аз ще се се заема.
Пиша нещата тук макар да не са по темата за пиконите с надеждата тази практика да се използва и от други потребители, а примера за това е наличен точно тук в тази тема. Форума е такъв какъвто си го направим колкото е по подреден толкова ще е по-полезен за в бъдеще и сега.
Колеги дайте линк за изтегляне на picons на новите канали пуснати от булсат и сателитбг.