Добре де нали разбра как работи, виж логове или нещо друго може да съм сгрешл някъде, все пак приемниците са си до теб не до мен или някой друг. Не ти се свързва приемника с другият това е, защо виж логовете, с друго не се сещам да те опътя. Reader трябва да ти е в такъв режим.
NEEDINIT (0 of 0 card)
OFF значи че нямаш достъп до сървара поради сбъркано ип порт или протокол. Направи си линията нормална пробвай и с нея, има варианти, няма кои да го настрои изцяло освен теб.
някойот реадери или усери бияха с киипаливе оф, сега не се изклю4ват и да вси4ки саа ми така NEEDINIT (0 of 0 card). Ок Благодаря на вси4ки който ми помагаха , за сега не успявам да се оправа и се от казвам, 4 бесънни нощи ми стигат, за съжаление не сам в 4ас с оскама .
Добре де ясно е че се надяваш някой да ти го настрои. Пращай ми на лични логини към 3 те ти приемника и утре по някое време ще ги погледна и ще пиша тук какво си омазал, но незабравяй правя компромис. Харесва ми че имаш желание, но не ми харесва, че нямаш воля и не еспериментираш. При условие че тук е писано толкова много за кешекс 3, ме съмнява да няма ситуация която да не проиграна.
Отвори им портовете към интернет и сложи httpallowed = 0.0.0.0-255.255.255.255
Колеги ,споделете какъв компютър ще ми свърши работа за cacheex=3 сървар че настоящия не смогва
Р4 3гх 1г рам би ли ми свършил работа.
Перфектен ще ти е.Гледай да е ecc памет.
Уточни колко линии/карти/клиенти имаш. Смесен или 2 отделни процеса?
Моя сега е pIII(cel)/850 със 512 sdram и cf карта вместо диск (просто такава излишна машина имах, имам и по-мощна но тази не се товари повече от 25-32%) ups 1500va с още няколко устройства закачени и 2-но подсигурено захранване (като угасне тока на единия трансформатор - прехвърля на другия), Оптика!
При мен се получих нещата,става въпрос за приемникът и компа,
Сега ако искам да разменям кеш с някой ,чрез сървърът на компа,с какви настройки да ,ползвам този кеш на приеника.
Sky Italia: Sky Sport 1 HD by cache3 (656ms).
На компютъра приемника го настройваш, както всеки друг с които разменяш, 2 линии една към приемника и една в обратна посока.
Относно настройките описали сме ги тук, изчети написаното приложи го и си готов http://www.satsupreme.com/showthread...#1089;т1