Хм , целия ли, защото при мен си върви без HBO HD, Film+ HD и HobbyTV HD(или още не е минал ъпдейта при мене). Последните два са вече в отделен пакет, както стана ясно вече.
Хм , целия ли, защото при мен си върви без HBO HD, Film+ HD и HobbyTV HD(или още не е минал ъпдейта при мене). Последните два са вече в отделен пакет, както стана ясно вече.
В карти версия 1 не вървят: Film+ HD и HobbyTV HD
Ако е платено HBO върви и HBO HD
Така е по новите пакети на була.
Сигурно са набавили HD приемници за клиентите вече. Колегата njor е описал ситуацията, ако нямат нещо бъг за дадени карти, най-вероятно филм + и хоби хд ще спрат най-скоро, ех жалко заради формулата тази седмица, но какво да се прави. Мисля да преместя тези постове в нова тема понеже това си е новина за вер 1 като цяло и няма отношение конкретно към ymod.
Приемници не се чува да има,засега.
При мен всичко си върви, та чак и полариса са показва.![]()
Леле ма сте ги сътворили. Май само гадаете без да знаете па аз проЗтия го знаех още преди месец че тез двете програмета ще спрат на бул1. Още като направиха промените в пакетите(сигурно и това не знаете за промените) си пролича че филм ХД и хоби ХД ще минат в отделен пакет и ако случайно не знаете системата им разпознава коя карта каква е - дали 1 или 2. Това че сте платили в офис за тях е че леко сте излъгани от офис дамата. Интересно ми стана какви логове се искаха.
Сарказма е излишен.Имам ХД приемник основен + още два допълнителни като си плащам пакетите на половин година навъднъж таксите.По 16.80 на месец до сега се водеше стандартен+премиум+ХД.Сега на тази цена се води вместо ХД + хоби тв хд и филм+ХД.Картите са съответно 116хххххх,118хххххх,115хххххх.Когато им се обадих и ги питах трябва ли да се гледат въпросните по горе канали /без НВО/-Да имате ги платени.При мен не се гледат.Това са фактите, според мен всички карти са версия 1.Без гадаене ,без ала бала, без нищо.Е?
И на hd приемника ли мислиш че картата е версия1?
Дал съм и трите карти, коя е версия 2?Ако ми кажеш ,се извинявам и въпроса приключва.Поне по предните мнения се дискутираше че версията е обвързана с номера и затова може и да се заблуждавам.