Здр,колеги с коя версия на оскам върви чергата.
Здр,колеги с коя версия на оскам върви чергата.
С последните (някъде от март-април тази година 68xx- ли беше), ама чергата ти трябва да е в1.
Днес ходих да плащам картата отказаха да ми вземат пари за хдтата - те губят. Предният път чудотото беше за 2 седмици сега ще видим. Ще трябва да се замислям май за вер.2![]()
Преди малко и аз плащах....
И аз се включвам в мисленото ! Може да обадиш, ако има нещо ! :))))
И аз ходих и ми взеха 3 лв за Филм+ХД и Хоби ХД отделно от Премиум пакета.Казаха ми,че ще тръгнат,ама до сега не е станало.
Утре може да ходиш да си дръпнеш парата...
Версия 2 си я има отдавна, просто не е публична, много по-защитена е от вер1 и е твърде възможно да не е публична скоро. Там се пипа и хардуера затова и да е публичен метода ще трябват познания, за да се прави. Дискусията пo темата е тук http://www.satsupreme.com/showthread...rypt-CAID-5581
До колкото знам се продават линии от такива карти и някои е купил такава с решер и така пуска.
В момента темата е приключена хоби и филм плюс ги забравете на вер 1, лошото че май се канят и останалите да ги направят така, пак ги е хванала параноята нещо, а бяха се успокоили.
Както винаги съм казвал те губят, понеже вместо хората да си плащат на тях сега ще си плащат на др.
Маневрите им още от времето на ирдето създават проблеми само на редовно гледащите с карти, а които гледат по други начини дори не са забелязали маневрите им.
Керванът си върви кучетата си лаят. Старата песен на нов глас. Толкова много неоправдана гимнастика от оператор едва ли има някъде.