@Montezuma 1 jo me vjen keq por skam.
@Montezuma 1 jo me vjen keq por skam.
Ne lidhje me Dm500 nuk i kam provuar por shof qe behet ne kete menyre:
1-Duhet te jete instaluar ne aparat Easy Logo 1.2
2-Me ane te Ftp te hidheni me dosjen newbild te var/tmp (dosja sduhet te kete foto tjeter brenda)
3-Mos e mbyllni programin Ftp dhe kaloni ne aparat duke hapur programin EasyLogo1.2 shtypni butonin e kuq, nqs shkruan Po Instalohet, prisni pak dhe pasi te mbaroje Jepni Ok dhe thjesht hiqeni nga priza aparatin dhe vendoseni serish.
(Marre nga nje forum turk)
LOGO KETU
Po Durresi tamam ashtu eshte si procedure, vetem se duhet ndryshuar edhe formati i fotos. Fotot qe jane postuar ketu(te kjo teme) jane per aparate HD dhe kane permasat 1280 x 720 pixel, nderkohe qe DM500 i do 720 x 576 pixel. Si edhe fotot qe jane bere gati per tu hedhur ne DM nuk duhet te jene me shume se 59-60 kb nderkohe qe keto qe jane postuar ketu jane me shume se 140 kb.
E them kete se mos dikush i hedh ne DM500 keshtu si jane dhe per te shmangur pasojat qe mund te lindin pas kesaj.
Gjithsesi fotot qe jane postuar ketu prej Fushkrujs dhe qe jane .jpg i konvertova per DM500s. Te tjerat qe jane .mvi jo, se nuk mundja. Nuk di te them per cilesine e tyre pas konvertimit se nuk jam ne shtepi qe ti testoj. Thjesht u duhet hequr prapashtesa .m1v dhe te emertohen newbild.
Te tema e <Manualeve> eshte shpjeguar gjeresisht procedura.
Gezuar Durresi dhe kalofsh mire
Gezuar te gjithe shqiptareve
Rrofte Shqiperia, ......!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pershendetje search37, e kuptoj plotesisht revolten tende dhe personalisht jam plotesisht dakort me te.
Por nuk mendoj se eshte vendi ketu per te shprehur revolte ndaj ceshtjeve qe nuk i perkasin ketij forumi. Besoj se ketu jemi jo vetem per te shprehur pasionin e perbashket, por edhe per te hequr mendjen nga hallet e perditshme te jetes. Pra per tu argetuar dhe jo per te prishur gjakun.
Keshtu qe per kete aresye, me keqeardhje po ta reduktoj postin.
Flm per mirekuptimin
Gezuar dhe kalofsh mire
Rrofte Shqiperia Kosove e Cameri zoti te bekofte ty moj SHqiperi
fillestar prsh ,un e bera nji prove si me que nji foto ne dm 500s ,sipas postim manuel te cilen tregon percedura?me ne fund pa sukses.. vetum deshta me dit me cilat images dm 500s ban me qu nji foto,apo eshte per qfar do images ?? dhe ne fund un e kam images Gemini 4.70 Original Mod_Oscam_TNT_Canal digitaal .tung klm
Meqenese tema e kreu misionin e vet dhe shqiperia sot eshte 101 vjec duke uruar fat e mbaresi per te gjith shqiptaret
tema mbyllet
Per ata qe kane nevoje pr boot logo te personalizuara le te postojne neper temat e aparateve perkatese