Prsh miq kam nje aparat Digitla Box me ri vetem ne on,tae dhenat e aparatit nuk i di se keshtu e mora ka ndonjeri informacion te me ndimoji.Aparatin e hapa dhe brenda lexon :MSR-5770CI:
Prsh miq kam nje aparat Digitla Box me ri vetem ne on,tae dhenat e aparatit nuk i di se keshtu e mora ka ndonjeri informacion te me ndimoji.Aparatin e hapa dhe brenda lexon :MSR-5770CI:
Prsh Durresi,po nuk pertove me dero ndonje loader edhe softe per ta provuar,te pershendes
FLM Durresi e provova por aparati nuk reagon fare ,ndoshta nuk i pershtatet si soft.rrofsh
Po pati ndonje tjeter,nuk na prishe pune gje ai jashte funksioni eshte,keshtu qe bejme disa prova.
meqe qenka situata kshu ,provo i her ket file. shpresoj te bej pune dhe na thuaj.
E njejta situate nuk reagon fare ndoshta do kete ndonje problem te pa riparushem ,Ju falemderit
Them se paska nevoje per Jtag
po ate them dhe un qete duhet JTAG.gjej softin origjinal MSR qe ke pare dhe hidhja pasi ti besh erase flashit.keshtu e kam zgjidhur une vete me llojet e metabox-ave.pasi ti hedhesh softin origjnal MSR hidhi dhe softin qe te ka postuar durresi me loader sender.