Колеги купих този приемник на един приятел. Какво е предимството на enigma пред spark. Освен интерфеиса май друга нямало.
Споделете плюсовете и минусите на двата.
Колеги купих този приемник на един приятел. Какво е предимството на enigma пред spark. Освен интерфеиса май друга нямало.
Споделете плюсовете и минусите на двата.
След десет дена може и да е малко закъснял отговора в темата но по добре късно от колкото никога :)
Ами предимството за мен лично е че СПАРК не можеш или много трудно можеш да го омажеш
А енигмата като ме сърбат ръцете да си начеша крастата е ръчкам колкото ми сака душа нагласям променям инсталирам де инсталирам абе голяма играчка си е голям кеф и накрая пускам СПАРК да гледам :)
Интересно при мен е СПАРК ХД каналите изглеждат по зле от колкото при ЕНИГМА но СД каналите при ЕНИГМА са направо отврат спрямо СПАРК. Някои друг да е забелязал подобно нещо?
Аз настроих спарка обнових го до последният, направо от менюто. След като му направих настройките, забелязах че и с mgcamd и oscam накъсва през cccam и newcamd. Много странно в оскама изписваше грешка за dvb adapter нещо такова беше. После прочетох някъде зе първите версии на спарка били по стабилни. Има ли такава работа?
АЗ съм с две версии назад последната ми забива приемника и върнах на зад -2
Как се връща назад от менютата може ли ?
Коя е най-добра според теб като номер?
При мен се виждат последните 3 версии в менюто на приемника и се тегли за 10+ минути от техния сървър.
Ами не знам аз карах с една от преди 6-7 месеца наскоро видях че са появили нови та правих тази гимнастика![]()
Взех за детската такъв приемник пробвах с няколко имиджа включително и спарка,но засега се спрях на nebula v3 ,наистина на спарка работи най-бързо и най стабилно ,но енигмата си е за предпочитанеHDMU също не е лош имидж има възможност за клокване на процесора ,работи най-добре на 650 mhz ,но при мен на всеки час или забиваше имиджа или умираше кама ( oscam,mgcamd,cccam) и това ме отказа от него и заложих на nebula-та.
Спарка си е спарк,ползвам го като сървър и всичко е ок.Енигмите /спарка си е същао енигма донякъде/,все нещо им куца.